Nikola Knežević

Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 20 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Nikola Knežević är en serbisk professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare för den serbiska klubben Röda Stjärnan Belgrad. Han föddes den 10 mars 2003.

Nikola Knežević är en ung och lovande fotbollsspelare från Serbien. Han spelar för närvarande som offensiv mittfältare för Röda Stjärnan Belgrad, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Serbien. Knežević är född 2003, vilket gör honom till en av de yngsta spelarna i klubben.

Som offensiv mittfältare är Knežević känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser. Han har visat stor potential och talang på planen och har blivit en viktig spelare för Röda Stjärnan Belgrad.

Kneževićs framgångar har inte gått obemärkt förbi och han har blivit uppmärksammad av fotbollsexperter och talangscouter runt om i världen. Med sin unga ålder och imponerande spelstil har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen.

Det återstår att se hur Kneževićs karriär kommer att utvecklas, men med sin talang och dedikation till sporten har han alla möjligheter att nå stora framgångar både på klubbnivå och internationellt.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik