Steve Ngoura

Attacker, LE Havre
Ålder: 18 år
Längd: 185cm
Vikt: 75kg
Steve Ngoura (född 22 februari 2005) är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben Le Havre.

Steve Ngoura är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes den 22 februari 2005 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Ngoura spelar som anfallare för Le Havre, en framstående klubb i Ligue 1, den högsta divisionen i fransk fotboll.

Som en ung spelare har Ngoura visat stor potential och talang. Han har imponerat med sin snabbhet, teknik och målsinne. Med sin förmåga att skapa farliga målchanser och göra mål har han blivit en viktig spelare för Le Havre.

Ngoura har en ljus framtid framför sig och förväntas fortsätta utvecklas och växa som fotbollsspelare. Med sin talang och dedikation har han potentialen att bli en framstående spelare inom fransk fotboll och kanske till och med internationellt.

Det är spännande att följa Steve Ngouras karriär och se hur han kommer att utvecklas och bidra till Le Havres framgångar i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik