Mirko Ivanić

Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 30 år
Längd: 182cm
Vikt: 70kg
Mirko Ivanić är en professionell fotbollsspelare som spelar som offensiv mittfältare för den serbiska klubben Red Star Belgrade. Han är född i Serbien men spelar för det montenegrinska landslaget.

Mirko Ivanić är en framstående fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 13 september 1993 och har etablerat sig som en viktig spelare för Red Star Belgrade, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Serbien. Ivanić spelar som offensiv mittfältare och är känd för sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser.

Trots att han är född i Serbien representerar Ivanić det montenegrinska landslaget. Han har spelat för Montenegro i flera internationella turneringar och har visat sin talang och skicklighet på den internationella scenen. Ivanićs närvaro på planen har varit avgörande för Montenegros framgångar och han har bidragit till att laget har nått framgång i olika tävlingar.

Mirko Ivanić är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och potential har han möjlighet att bli en av de bästa spelarna i sin position. Hans prestationer på klubbnivå och i landslaget har redan gjort honom till en respekterad och beundrad spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik