Simon Ebonog

Midfielder, LE Havre
Ålder: 19 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Simon Ebonog är en kamerunsk professionell fotbollsspelare född den 16 augusti 2004. Han spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Le Havre.

Simon Ebonog är en ung och lovande fotbollsspelare från Kamerun. Han föddes år 2004 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Ebonog spelar som mittfältare och har anslutit sig till den franska Ligue 1-klubben Le Havre.

Som en ung spelare har Ebonog potential att utvecklas till en framstående fotbollsspelare. Han har visat sin talang och skicklighet på planen och har redan fått uppmärksamhet från fotbollsexperter och klubbar runt om i världen.

Att spela för Le Havre ger Ebonog möjligheten att utmana sig själv och förbättra sina färdigheter. Ligue 1 är en av de mest konkurrenskraftiga fotbollsligorna i världen, och att vara en del av den ger honom chansen att möta och spela mot några av de bästa spelarna i branschen.

Med sin unga ålder och potential har Simon Ebonog en spännande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att lyckas inom fotbollen och det blir intressant att följa hans fortsatta utveckling och framgångar.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik