Loubadhe Abakar Sylla

Defender, Strasbourg
Ålder: 21 år
Längd: 188cm
Vikt: 76kg
Loubadhe Abakar Sylla är en ivoriansk professionell fotbollsspelare född den 25 december 2002. Han spelar som mittback för Ligue 1-klubben Strasbourg.

Loubadhe Abakar Sylla är en ung fotbollsspelare från Elfenbenskusten som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 25 december 2002 och har redan etablerat sig som en lovande mittback. Sylla spelar för närvarande för den franska Ligue 1-klubben Strasbourg.

Som mittback är Sylla ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarna från att göra mål. Han är känd för sin starka fysik och förmåga att läsa spelet. Sylla har visat upp en imponerande förmåga att vinna dueller och göra avgörande ingripanden för sitt lag.

Sylla har gjort stora framsteg i sin karriär och har blivit en viktig spelare för Strasbourg. Hans talang och prestationer har inte gått obemärkt förbi och han har blivit en eftertraktad spelare på transfermarknaden.

Med sin unga ålder och potential har Sylla en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att lyckas på den högsta nivån och det kommer att bli spännande att följa hans fortsatta utveckling.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik