Adama Bojang

Attacker, Reims
Ålder: 19 år
Längd: 183cm
Vikt: 0kg
Adama Bojang är en ung internationell fotbollsspelare född den 28 maj 2004. Han spelar för Stade de Reims och för Gambias nationella U20-fotbollslag. Han var en del av Gambias trupp som kom på andra plats i U20 Africa Cup of Nations 2023.

Adama Bojang är en lovande fotbollsspelare som har imponerat både på klubbnivå och i landslaget. Han har visat sin talang och skicklighet på planen och har blivit en viktig spelare för sitt lag. Trots sin unga ålder har han redan uppnått framgångar och har potential att bli en framstående spelare i framtiden. Med sin snabbhet, teknik och spelintelligens har han blivit en viktig tillgång för både Stade de Reims och Gambias U20-lag.

Gambias andraplats i U20 Africa Cup of Nations 2023 visar på lagets framsteg och Adama Bojangs bidrag till deras framgång. Det är en imponerande prestation för ett ungt lag och det visar att Gambia har talang och potential inom fotbollen. Adama Bojangs deltagande i turneringen och hans prestationer på planen har säkerligen bidragit till att stärka hans rykte som en lovande ung spelare.

Sammanfattningsvis är Adama Bojang en lovande ung fotbollsspelare som har visat sin talang både på klubbnivå och i landslaget. Hans deltagande i U20 Africa Cup of Nations 2023 och Gambias andraplats i turneringen visar på hans potential och bidrag till lagets framgång. Med fortsatt utveckling och erfarenhet har han möjlighet att bli en framstående spelare i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik