Radosław Majecki

Goalkeeper, Monaco
Ålder: 24 år
Längd: 193cm
Vikt: 78kg
Radosław Majecki är en polsk professionell fotbollsspelare född den 16 november 1999. Han spelar som målvakt för Monaco och representerar även Polens landslag.

Radosław Majecki är en ung och lovande fotbollsspelare från Polen. Han har gjort sig ett namn som en skicklig målvakt och har nu fått chansen att spela för Monaco, en framstående klubb i fransk fotboll. Majecki har även blivit utvald att representera sitt hemland i Polens landslag.

Som målvakt är Majecki ansvarig för att skydda sitt lag från motståndarnas anfall och för att förhindra att bollen går i mål. Han är känd för sin snabbhet, reflexer och förmåga att göra spektakulära räddningar. Trots sin unga ålder har Majecki redan visat prov på sin talang och potential inom fotbollen.

Genom att spela för Monaco och representera Polens landslag har Majecki möjlighet att utvecklas och växa som fotbollsspelare. Han har potentialen att bli en framstående målvakt och göra avtryck både i klubblaget och i landslaget. Med sin ungdom och talang har Majecki en spännande framtid framför sig inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik