Noah Loosli

Defender, VfL BOCHUM
Ålder: 26 år
Längd: 186cm
Vikt: 84kg
Noah Loosli (född 23 januari 1997) är en schweizisk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för VfL Bochum.

Noah Loosli är en ung schweizisk fotbollsspelare som har etablerat sig som en lovande mittback. Han föddes den 23 januari 1997 och har sedan dess utvecklat sin karriär inom fotbollen. För närvarande spelar han för VfL Bochum, en fotbollsklubb i Tyskland.

Som mittback är Loosli ansvarig för att försvara lagets försvarslinje och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Hans position kräver både fysisk styrka och taktiskt tänkande för att kunna hantera olika spelstilar och motståndare.

Loosli har visat sin talang och potential genom att spela för VfL Bochum. Han har blivit en viktig del av laget och har bidragit till deras framgångar på fotbollsplanen. Med sin unga ålder har han fortfarande mycket tid att utvecklas och förbättra sina färdigheter.

Framtiden ser ljus ut för Noah Loosli, och det blir spännande att följa hans fortsatta framsteg inom fotbollen. Med sin dedikation och passion för sporten har han potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - VfL BOCHUM 10 0 0 1 0 6.51

DFB Pokal

2023 - VfL BOCHUM 0 0 0 0 0