Edmund Addo

Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 23 år
Längd: 178cm
Vikt: 71kg
Edmund Addo (född 17 maj 2000) är en ghanansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för den serbiska SuperLiga-klubben Red Star Belgrade och det ghananska landslaget.

Edmund Addo är en ung och lovande fotbollsspelare från Ghana. Han föddes den 17 maj 2000 och har redan etablerat sig som en viktig spelare för både sitt klubblag, Red Star Belgrade, och det ghananska landslaget. Addo spelar som mittfältare och har imponerat med sin teknik, snabbhet och förmåga att skapa målchanser.

Han har gjort sig känd för sin förmåga att dominera mittfältet och vara en viktig länk mellan försvaret och anfallet. Hans spelstil har gjort honom till en favorit bland fansen och han har blivit en viktig del av Red Star Belgrades framgångar i den serbiska SuperLigan.

Addo har också representerat sitt land i det ghananska landslaget och har visat sin talang och potential på den internationella scenen. Han har blivit en viktig spelare för Ghana och har bidragit till lagets framgångar i olika turneringar.

Med sin unga ålder och talang har Edmund Addo en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att bli en framstående fotbollsspelare och det kommer att bli spännande att följa hans fortsatta utveckling både i klubblaget och landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik