Midfielder, FK Crvena Zvezda
Ålder: 25 år
Längd: 0cm
Vikt: 0kg
Osman Bukari är en professionell fotbollsspelare från Ghana, född den 13 december 1998. Han spelar som högerytter för den serbiska klubben Red Star Belgrade och det ghananska landslaget. I juni 2023 beviljades han medborgarskap av den serbiska regeringen.

Osman Bukari är en lovande fotbollsspelare som har gjort sig ett namn både i klubblaget Red Star Belgrade och i det ghananska landslaget. Han är känd för sin snabbhet, teknik och förmåga att skapa målchanser. Bukari har visat sin talang och potential genom att bli en viktig spelare för sitt lag och bidra till deras framgångar.

Det är en stor ära för Bukari att ha blivit tilldelad serbiskt medborgarskap. Det visar på hans betydelse och erkännande som en framstående fotbollsspelare. Det ger honom också möjligheten att representera Serbien i internationella tävlingar och fortsätta sin framgångsrika karriär.

Bukari är en förebild för unga fotbollsspelare i både Ghana och Serbien. Hans framgångsberättelse inspirerar och visar att hårt arbete och talang kan leda till stora möjligheter och framgångar inom fotbollen. Han är en spelare att hålla ögonen på i framtiden och förväntas fortsätta att imponera både på klubbnivå och i landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik