Óscar Eduardo Estupiñán Vallesilla

Attacker, Metz
Ålder: 27 år
Längd: 182cm
Vikt: 76kg
Óscar Eduardo Estupiñán Vallesilla är en colombiansk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för Ligue 1-klubben FC Metz, på lån från Hull City, samt för det colombianska landslaget.

Óscar Eduardo Estupiñán Vallesilla är en framstående fotbollsspelare från Colombia. Han föddes den 29 december 1996 och är känd för sin roll som anfallare. För närvarande spelar han för Ligue 1-klubben FC Metz, där han är utlånad från Hull City. Han har också äran att representera det colombianska landslaget.

Estupiñán har visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen och har blivit en viktig spelare för både klubblaget och landslaget. Med sin förmåga att göra mål och skapa farliga målchanser har han blivit en pålitlig målskytt för sitt lag.

Hans framgångar har inte gått obemärkta förbi och han har blivit uppmärksammad av fotbollsfans runt om i världen. Med sin snabbhet, teknik och målsinne har Estupiñán potentialen att bli en av de mest framstående anfallarna i framtiden.

Genom att spela för både klubblaget och landslaget har Estupiñán möjlighet att utveckla sin spelstil och visa upp sin talang på internationell nivå. Han är en spelare att hålla ögonen på och förväntningarna är höga på honom.

Óscar Eduardo Estupiñán Vallesilla är en inspirerande fotbollsspelare som representerar sitt land med stolthet och passion. Med sin dedikation och arbetsmoral har han potentialen att nå stora framgångar inom fotbollen.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik