Gautier Lloris

Defender, LE Havre
Ålder: 28 år
Längd: 192cm
Vikt: 87kg
Gautier Lloris är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Ligue 1-klubben Le Havre. Han föddes den 18 juli 1995.

Gautier Lloris är bror till den kända franska fotbollsmålvakten Hugo Lloris, som spelar för Tottenham Hotspur och det franska landslaget. Trots att han har en berömd bror har Gautier gjort sig ett namn inom fotbollen genom sin egen talang och prestationer.

Lloris började sin professionella karriär i Nice, där han spelade för klubbens ungdomslag. Han gjorde sin debut för A-laget 2014 och spelade sedan för klubben i två säsonger innan han gick vidare till Le Havre.

Som mittback är Lloris känd för sin styrka, snabbhet och förmåga att läsa spelet. Han är en pålitlig försvarare som har visat sin förmåga att hantera motståndarnas anfall och bidra till sitt lags defensiva stabilitet.

Lloris har också representerat Frankrike på ungdomsnivå och har spelat för landets U-20 och U-21-lag. Hans framgångar och talang har gjort honom till en lovande spelare inom fransk fotboll.

Med sin fortsatta utveckling och prestationer kan Gautier Lloris förväntas göra ännu större framsteg i sin karriär. Han har potentialen att bli en framstående mittback både på klubbnivå och i det franska landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik