Mathieu Gorgelin

Goalkeeper, LE Havre
Ålder: 33 år
Längd: 187cm
Vikt: 83kg
Mathieu Gorgelin är en fransk professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Ligue 1-klubben Le Havre. Han föddes den 5 augusti 1990.

Mathieu Gorgelin är en erfaren målvakt som har spelat för flera olika klubbar under sin karriär. Han började sin professionella karriär i Lyon, där han tillbringade större delen av sin tid som reservmålvakt bakom Anthony Lopes. Under sin tid i Lyon vann han flera titlar, inklusive fyra Ligue 1-titlar.

Efter att ha tillbringat många år som reservmålvakt i Lyon bestämde sig Gorgelin för att söka nya utmaningar och gick med i Le Havre inför säsongen 2020/2021. Han har snabbt etablerat sig som klubbens förstaval på målvaktsposten och har gjort flera imponerande räddningar under säsongen.

Gorgelin är känd för sin reflexer och sin förmåga att göra svåra räddningar. Han är också en bra ledare på planen och är känd för att vara en pålitlig och pålitlig spelare. Hans närvaro i målet ger Le Havre en extra trygghet och stabilitet i försvaret.

Mathieu Gorgelin är en spelare som alltid ger sitt bästa och kämpar hårt för sitt lag. Han är en viktig del av Le Havres lag och har potentialen att bli en av de bästa målvakterna i Ligue 1. Med sin erfarenhet och skicklighet kommer han förmodligen att fortsätta att göra stora framsteg i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik