Ondřej Lingr

Midfielder, Feyenoord
Ålder: 25 år
Längd: 175cm
Vikt: 70kg
Ondřej Lingr är en tjeckisk professionell fotbollsspelare född den 7 oktober 1998. Han spelar som offensiv mittfältare för Feyenoord, på lån från Slavia Prag, samt för Tjeckiens landslag.

Ondřej Lingr är en ung och lovande fotbollsspelare från Tjeckien. Han föddes år 1998 och har redan etablerat sig som en professionell spelare. Lingr spelar som offensiv mittfältare och är känd för sin teknik och kreativitet på planen.

För närvarande spelar Lingr för Feyenoord, en holländsk fotbollsklubb, där han är utlånad från Slavia Prag. Han har haft framgångar i både klubblaget och landslaget.

Lingr har också representerat Tjeckiens landslag och har visat sin talang och skicklighet på internationell nivå. Han har blivit en viktig spelare för sitt landslag och har bidragit till deras framgångar.

Med sin unga ålder och potential förväntas Lingr fortsätta att utvecklas och bli en framstående spelare inom fotbollen. Han har redan visat prov på sin talang och har potentialen att bli en av de bästa spelarna i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik