Philipp François Köhn

Goalkeeper, Monaco
Ålder: 25 år
Längd: 190cm
Vikt: 80kg
Philipp François Köhn är en professionell fotbollsspelare som spelar som målvakt för Ligue 1-klubben Monaco. Han föddes den 2 april 1998 och är född i Tyskland. Köhn har representerat både sitt födelseland och Schweiz på ungdomsnivå.

Köhn började sin fotbollskarriär i ungdomslagen i Tyskland innan han flyttade till Schweiz och spelade för FC Zürichs ungdomslag. Han gjorde sedan sin professionella debut för FC Zürich 2016 och spelade för klubben i två säsonger innan han gick vidare till Monaco.

Som målvakt är Köhn känd för sin reflexer och sin förmåga att göra avgörande räddningar. Han har också visat en imponerande förmåga att kommunicera och organisera sitt försvar. Med sin unga ålder och potential har han potentialen att bli en framstående målvakt i framtiden.

Köhn har också representerat både Tyskland och Schweiz på ungdomsnivå. Han har spelat för Tysklands U18- och U19-landslag samt för Schweiz U21-landslag. Hans dubbla medborgarskap har gett honom möjligheten att välja vilket landslag han vill representera på seniornivå.

Sammanfattningsvis är Philipp François Köhn en lovande ung målvakt som har potentialen att bli en framstående spelare inom fotbollen. Med sin erfarenhet från både Tyskland och Schweiz och sin nuvarande klubb Monaco har han möjlighet att fortsätta utvecklas och nå nya höjder i sin karriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik