Frantzdy Pierrot

Attacker, Maccabi Haifa
Ålder: 28 år
Längd: 194cm
Vikt: 93kg
Frantzdy Pierrot är en haitisk professionell fotbollsspelare som spelar som anfallare för den israeliska Premier League-klubben Maccabi Haifa och det haitiska landslaget. Han föddes den 29 mars 1995.

Frantzdy Pierrot är en framstående fotbollsspelare från Haiti som har gjort sig ett namn både på klubbnivå och internationellt. Han spelar för närvarande för Maccabi Haifa i den israeliska Premier League och representerar även Haiti i landslaget.

Pierrot är känd för sin snabbhet, teknik och målsinne. Han har visat sin förmåga att göra avgörande mål och har blivit en viktig spelare för både sin klubb och sitt landslag.

Som en av de mest framstående fotbollsspelarna från Haiti har Pierrot blivit en förebild för unga spelare i sitt hemland. Han har visat att det är möjligt att nå framgång inom fotbollen även om man kommer från en mindre fotbollsnation.

Pierrots framgångar har också öppnat dörrar för andra haitiska spelare att få möjlighet att spela i utländska ligor och representera sina länder internationellt. Han har blivit en symbol för hopp och inspiration för fotbollsspelare i Haiti och runt om i världen.

Genom sin karriär har Pierrot visat att han är en talangfull och dedikerad spelare som har potential att nå ännu större framgångar i framtiden. Med sin skicklighet och beslutsamhet kommer han förmodligen fortsätta att vara en viktig spelare för både Maccabi Haifa och Haiti national team.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Ligat Ha'al

2023/24 - Maccabi Haifa 0 0 0 0 0

Toto Cup Ligat Al

2023 - Maccabi Haifa 0 0 0 0 0

UEFA Champions League

2023 - Maccabi Haifa 8 5 1 2 0 7.13

CONCACAF Gold Cup

2023 - Haiti 3 2 0 1 0