Bećir Omeragić

Defender, Montpellier
Ålder: 21 år
Längd: 187cm
Vikt: 74kg
Bećir Omeragić (född 20 januari 2002) är en schweizisk professionell fotbollsspelare som spelar som försvarare för Ligue 1-klubben Montpellier och det schweiziska landslaget.

Bećir Omeragić är en ung och lovande fotbollsspelare från Schweiz. Han föddes den 20 januari 2002 och har redan gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han spelar som försvarare för Montpellier, en framstående klubb i den franska ligan Ligue 1.

Omeragić är känd för sin starka defensiva spelstil och sin förmåga att läsa spelet. Han är en pålitlig spelare som alltid ger sitt bästa på planen. Trots sin unga ålder har han visat stor mognad och talang, vilket har gjort att han har blivit en viktig del av Montpelliers försvarslinje.

Inte bara har Omeragić imponerat på klubbnivå, utan han har även fått chansen att representera sitt land i det schweiziska landslaget. Han är en stolt medlem av det schweiziska landslaget och har spelat i flera internationella matcher.

Med sin unga ålder och potential har Bećir Omeragić en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han har vad som krävs för att bli en framstående fotbollsspelare och vi kan förvänta oss att se mer av honom både på klubbnivå och i landslaget.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

UEFA U21 Championship - Qualification

2023/24 - Switzerland U21 0 0 0 0 0