Pelle Flood och Zayera Khan hamnade i en konflikt under Robinson.
Pelle Flood och Zayera Khan hamnade i en konflikt under Robinson. - Foto: Skärmavbild/TV4/Robinson

Är Zayera och Pelle ovänner efter bråket i Robinson 2024?

Zayera Khan och Pelle Flood drog inte jämnt under Robinson 2024. Zayera kallade Pelle för "jävla skitunge" och Pelle menade i sin tur att Zayeras argument var som "tagna från ett dårhus". Så hur ser relationen ut i dag? Nyheter24 frågade dem.


I mitten av mars hade vårsäsongen av Robinson 2024 premiär i TV4. Då välkomnades 22 spända och äventyrslystna deltagare till de filippinska Caramoan-öarna av Anders Lundin

Sedan dess har mycket hänt. Deltagare har röstats ut, duellerat, hamnat i "Gränslandet" och återvänt in i tävlingen, samtidigt som rafflande pris- och immunitetstävlingar utspelat sig.

Det har också uppstått en hel del konflikter under säsongens gång, inte minst när Ci Lindström blev av med sin hemliga immunitet och när Marcus Håkanson sa till Rooble Gedi att det inte skulle se bra ut att ta Pål Schakonats parti.

Robinson-Marcus avslöjar: Så är relationen med Pål i dag

Anders Lundin är programledare för vårsäsongen av Robinson 2024. Foto: TV4

Tittarna vill diska Rooble Gedi efter orden i Robinson 2024

Bråk mellan Zayera Khan och Pelle Flood i Robinson 2024

Två som på senare tid rykt ihop i Robinson är Zayera Khan och Pelle Flood. Friktion började uppstå i samband med en bågskyttetävling, där priset var ett videosamtal hem.

Zayera sa då, redan innan tävlingen inleddes, att hon inte kände något behov av att ringa hem och att hon, vid en eventuell vinst, skulle ge bort priset till någon annan.

En del av tävlingen var att den person som träffade närmast bullseye i varje omgång fick välja en annan deltagare som fick lämna tävlingen och sätta sig på bänken. När det var Pelle som var mest pricksäker valde han att peta Zayera ur tävlingen – vilket fick henne att se rött.

Robinson 2024: Pelle Flood chockar alla med bild från hotellet

Zayera Khan. Foto: TV4

I en synk berättar hon nämligen att hon blev ”skitlack på den jävla skitungen". Och väl tillbaka i lägret väljer Zayera att vädra sina känslor.

– Bara för att jag sa att jag inte behövde samtalet och skulle ge bort det tycker inte jag att det gjorde mig mindre tävlingssugen, säger hon i TV4-programmet och menar på att det vore mer rättvist att välja bort den som gjort sämst ifrån sig:

– Då har det med tävlingen att göra, inte med mina personliga motiv. Det är där jag känner mig påhoppad. Jag ville tävla och jag ville också få en chans att skjuta igen, fortsätter hon.

Pelle Flood. Foto: TV4

Men Pelle håller inte med:

– Jag förstår att du gärna ville skjuta pilbåge, och där tror jag att jag värderar att ringa ett videosamtal jämfört med att få skjuta en pilbåge lite olika.

I en synk säger han att Zayeras argument är som "tagna från ett dårhus” och att han försökt vare både pedagogisk, förstående, mjuk och försiktig i diskussionen.

– Så som man ska vara mot arga, galna barn, och jag är ändå villig när vi väl är hemma i Sverige att betala så hon får en, två timmar på en pilskyttebana, så att hon får chansen att skjuta lite pil. 

Därför swishade Pelle 200 kronor till Zayera efter Robinson

Pelle Flood: "Vår relation är obefintlig"

I det nästföljande örådet tvingades Pelle Flood lämna tävlingen. Så vad hände egentligen sen och hur ser hans och Zayera Khans relation ut i dag? 

För Nyheter24 berättar Zayera att de pratat ut och att de "jobbar på att förstå varandra även efter programmet". Pelle tycks dela den bilden.

– Det finns ingenting otalt mellan mig och Zayera i dag och jag önskar henne all lycka framåt i livet, men utöver det skulle jag säga att vår relation är obefintlig, säger han till Nyheter24.

Krönika: Jag slutade att titta på Robinson 2024 – på grund av dessa två

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!