Linn Ahborg drack vin i garderoben – pappas reaktion gör succé

Linn Ahlborg fyllde nyligen 18 vilket firades med en hejdundrande fest.


Det var förra helgen som Linn Ahlborg, 18, fyllde sina efterlängtade 18 år – och det var minst sagt välkommet. Linn har under en längre tid uppdaterat sina följare om hur mycket hon längtat efter att fylla mydig och kunna gå ut på krogen tillsammans med sina kompisar. 

Lördag natt när klockan slog 00.00 blev Linn 18 och med det slog hon till med en hejdundrande fest i sitt barndomshem i Gävle. Och av bilderna att döma så hade Linn och hennes vänner en riktigt urspårad kväll med hotellnatt, jacuzzi och annat kul. 

Linn Ahlborg gör succé på Instagram


Pappans kommentar gör succé

Efter sin 18-årsdag har Linn (som oss alla) passat på att festa loss och på sin Instagram publicerade hon nyligen en bild där hon sitter med ett stort glas vin i en garderob full av kläder. Till bilden har hon skrivit texten: "Bästa med att vara 18: att man kan supa i pappas garderob".

Linns extremt karismatiska far Jonas Ahlborg har då svarat på Linns kommentar med orden: "Så det är därför jag har läppstift och rödvin på mina skjortor Linn. Då har jag alltså fått skäll helt i onödan".

Kommentaren har snart fått 2000 kommentarer och hyllas nu av Linns följare.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.