Sofia Karlsson om varför det är lätt att snacka skit om andra

Akta er!


I det senaste och sista (snyft) avsnittet av Ikeas ’Under Täcket’ fick vi spendera ett dygn med artisten Sofia Karlsson. Sofia som är en vacker person både på in- och utsidan lärde oss ett och annat om respekt. ”Det är lätt att snacka skit om andra och det är svårt att spela bra själv” är ett mantra hon anammat. Därför fokuserar hon på det svåra, att bli bättre på att spela, istället för att såga andra. Helt rätt Sofia! Spana in andra kloka visdomar i klippen vi samlat här nedanför:

Först och främst: släpp allt du håller på med NU och lyssna när Sofia sjunger. Det får Kristoffer Appelquist att börja böla.


”Du slog min kompis så då slog jag dig” Sofia och Kristoffer talar ut om slagsmålet.


Att vara nervös ger nästan samma känsla som när man är kär… Sofia och Kristoffer snackar om stress och känslan av flykt. Spana in här om du vill lära dig något vettigt om stress och vad vi ska göra av det:


När Sofia ser den nu bortgångna före detta utrikesministern Sten Andersson så ser hon bara gäddor. Varför då? Det ser ni här:


Vill du rysa, mysa eller fälla en tår? Spana in när Sofia och Gustaf Ljunggren spelar den här vackra låten:


”Det är sågningsförbud i mitt band”. Inspireras av Sofias respekt för andra människor:


Nattskjortor på väggarna, en tur till utedasset, en gubbe som spelar vevlira… De bästa förutsättningarna för att skriva låtar? Kolla vad Sofia säger här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!