Senaste

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

1 timme sedan

Skyddsjakt på varg efter ponnyangrepp

1 timme sedan
Länsstyrelsen i Stockholm har utlyst skyddsjakt på varg i ett område norr om Norrtälje. Beskedet kommer efter att två minishetlandsponnyer blivit angripna i förra veckan.

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

2 timmar sedan
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.

Riksrätt i senaten för Bidens minister

2 timmar sedan
Har USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet "medvetet och systematiskt" underlåtit att hålla gränsen mot Mexiko säker? Republikanerna i representanthuset anser det och skickar därför ett riksrättsåtal till senaten. Men där väntas processen mot Alejandro Mayorkas avslutas illa kvickt.
Senaste nytt

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

Nya elbilen är olaglig – nu backar tillverkaren

idag 14:51

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

idag 14:14
Den tidigare friidrottaren Ludmila Engquist vann både VM-guld och OS-guld innan hon erkände att hon dopat sig. Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om den före detta stjärnan.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Astronomer har hittat galaxens hittills mest massiva svarta hål som bildats vid kollapsen av en stjärna, Gaia BH3. Hålet är 33 gånger mer massivt än solen.

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

Han vill göra det jobbigt att köra bil – 20 km/h i stan

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Debatten kring utsläppsmålen för transportsektorn hettar till i Tyskland, och nu kan helgutflykterna med bil vara hotade. Landets transportminister hotar nu nämligen med att förbjuda bilkörning på helgen om miljölagstiftningen inte ändras.

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

igår 13:33

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

igår 13:30
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Nu blir det enklare att ladda elbilen – tack vare ny lag

Ett av de största problemen med att köra långt med elbil är att laddningen ofta är på tok för krånglig. En ny lag som trädde i kraft i lördags ska ändra på detta.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.