Senaste

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.

Meta bjuder in till sin VR-satsning

Meta samarbetar med Microsoft, Asus och Lenovo för att få fart på sin VR-satsning.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

idag 09:38

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

idag 07:42
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Morgonens nyheter 23 april

idag 07:16
Här är morgonens nyheter i korthet.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

igår 15:21

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

igår 15:00
Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Per grundlurad på bitcoin: Bestulen på en miljon kronor

Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Fått ditt BankID kapat? Det ska du göra

Det är 8,5 miljoner människor som använder BankID och det kan vara bra att veta vad som bör göras i fallet av en id-kapning. Om ens BankID hackas gäller det att agera snabbt.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Här betalar man 220 000 kronor för vinprovning med kändisar

Patrick Ekwall visar upp ansiktet efter skönhetsingreppet

Patrick Ekwall, 58, visar upp resultatet efter ett estetiskt ingrepp han nyligen gjort.

Har du tjock-tv? Den kan vara värd tusenlappar

Har du kvar din gamla tjock-tv? Istället för att köra den till tippen bör du kolla andrahandsvärdet på den. Det finns nämligen entusiaster och samlare som kan tänkas betala en hel del för din gamla tv.

Steffo Törnquist dissar kollegan i Nyhetsmorgon

I direktsändning dissar programledaren Steffo Törnquist sin kollega Soraya Lavasani i TV4:s Nyhetsmorgon. Anledningen? Hennes bordsskick.

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar knepet för att få en dotter

Maja Nilsson Lindelöf drömmer om att en dag få en dotter. Men är det verkligen något man kan styra över? Det menar Maja att man kan göra, med en speciell metod.

Det gör Puma Swede idag: "Adopterade honom"

Johanna Jussinniemi, Puma Swede, gjorde sin debut som porrstjärna när hon var 27 år gammal. Hon har endast haft bra erfarenheter av yrket, som medför många fördomar. Men hur lever hon idag egentligen?