Senaste

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.

Meta bjuder in till sin VR-satsning

1 timme sedan
Meta samarbetar med Microsoft, Asus och Lenovo för att få fart på sin VR-satsning.
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Mamma tatuerade sina små barn – sonen fick dödskalle och smiley på benen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

3 timmar sedan

Influencern död – blev 29 år gammal

3 timmar sedan
Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

idag 10:06
Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Per grundlurad på bitcoin: Bestulen på en miljon kronor

Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar knepet för att få en dotter

igår 10:53

Det gör Puma Swede idag: "Adopterade honom"

igår 10:53
Johanna Jussinniemi, Puma Swede, gjorde sin debut som porrstjärna när hon var 27 år gammal. Hon har endast haft bra erfarenheter av yrket, som medför många fördomar. Men hur lever hon idag egentligen?

Malin Åkerman om Eurovision: “Påtryckningar om bojkott”

Flygvapnet i skarp insats över Gotland: "Inte en övning"

Svenskt stridsflyg genomförde en skarp insats över Gotland i helgen.

Livsfarliga missarna när du brandsäkrar ditt hem

Att brandsäkra lägenheten är viktigt för att känna sig trygg i hemmet, men det är inte alltid lätt att komma ihåg alla steg. Här är detaljerna som du inte får missa när du brandsäkrar din lägenhet.

Därför försvann Jon Henrik Fjällgren från rampljuset

Jon Henrik Fjällgren är en folkkär artist. Han har inte setts till i rampljuset på ett tag, fram tills nu. Nu berättar han vad han har gjort det senaste året.

Här betalar man 220 000 kronor för vinprovning med kändisar

Det finns en exklusiv vinprovning i en källare där man betalar 20 000 dollar, ungefär 220 000 kronor, för att få dricka vin med kändisar och superrika. Där hänger megakändisar som Lebron James och Danny Devito, men för att få bli medlem måste man klara ett prov som visar att man trots sin förmögenhet inte är en snobb.

Patrick Ekwall visar upp ansiktet efter skönhetsingreppet

Patrick Ekwall, 58, visar upp resultatet efter ett estetiskt ingrepp han nyligen gjort.