Senaste

Fler avhopp från artister inför Eurovision

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Prata mer om relationer och sex med era barn. Det är uppmaningen från Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) efter att en ny undersökning visar att bara hälften av alla föräldrar gör det.

Han är P2:s nya klassiska artist

Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

Ekholm: Vi ser en svår marknad

Det blev ett rejält fall i försäljningen för telekomtillverkaren Ericsson i första kvartalet. Vi ser en svår marknad. Vi har motvind helt enkelt, säger vd Börje Ekholm.
Senaste nytt

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Är du stressad över att gå till jobbet? Fackförbundet Unionen har i ett mejl till alla medlemmar informerat om varningstecken du bör ha koll på. Dessutom vilka signaler som indikerar att arbetsplatsen är stressfri.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

igår 14:19
Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Nu blir det enklare att ladda elbilen – tack vare ny lag

igår 14:07
Ett av de största problemen med att köra långt med elbil är att laddningen ofta är på tok för krånglig. En ny lag som trädde i kraft i lördags ska ändra på detta.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

Har du saknat Beppe Starbrink i Go'Kväll? Tyvärr dröjer det ett tag till innan den populära programledaren dyker upp i rutan igen.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Morgonens nyheter i korthet

igår 07:30

Regeringens "småspararsatsning" hjälper mest aktiemiljonärer

igår 05:30
Regeringens sänkning av skatten på aktie- och fondsparande har beskrivits som en småspararsatsning. Men förslaget kommer framför allt hjälpa de redan välbärgade och öppnar upp för skatteplanering. Det kan bli en väldigt dyr historia för regeringen. Det menar flera myndigheter, som sågar förslaget.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Här är branscherna där jobben försvinner

Söker du jobb? Då kan du ha upptäckt att jobb inom flera olika branscher försvinner från hemsidorna.

Felix Herngren sågas i Masked Singer: "Ett rop på hjälp"

Felix Herngrens får rejäl kritik för sin medverkan i Masked Singer 2024. "Kanske ska vi tolka den där nya paljettskjortan som ett rop på hjälp", skriver Aftonbladets Karolina Fjellborg i en krönika.

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.

Har du vunnit 101 miljoner? Svenska Spel söker okänd vinnare

En lycklig vinnare kammade hem 101 miljoner på Drömvinsten i lördags. Det finns bara ett problem – Svenska Spel vet inte vem det är.

Höjda priser på bensin och diesel: Så dyrt blir det att tanka

Ledande drivmedelskedjor höjer priserna på bensin och diesel efter helgen.

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Hotell romantik-Atle om romansen som inte visades i tv: "Slog gnistor"

Atle blev förälskad i Åsa under Hotell romantiks andra säsong. Sedan dess har det hänt mycket. Nyheter24 har pratat med Atle, som avslöjar detaljerna om romanserna efter programmet.

MC-knutten Jan Emanuel: Här är hans motorcyklar

3 dagar sedan 15:20

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

3 dagar sedan 15:16
Anders Bagge, mest känd som jurymedlem i tv-programmet Idol, funderar på att flytta ifrån Sverige. I ett inlägg på Instagram skriver han att han vill skydda sin familj och sina hundar.

Dryckerna som ökade mest i försäljning hos Systembolaget 2023

Fixa rätt däcktryck på bilen – så gör du

Att se till att man kör med rätt lufttryck i däcken är viktigt, och det är särskilt viktigt att kolla sina däcktryck när man precis har bytt mellan sommar- och vinterdäck. Det gäller även om du har fått bytet utfört på en verkstad. Så gör du för att kolla dina däcktryck.

Så kan majbrasan hotas av nya lagen – risk för böter

En ny bestämmelse trädde i kraft vid årskiftet. Det är nu olagligt att elda på sin tomt, vilket kan göra det svårt att arrangera privata majbrasor. Det finns dock ett sätt att komma runt det.

Misstänkt farligt föremål i Norrköping – bombskyddet inkallat

Ett misstänkt farligt föremål har hittades i Norrköping under lördagsmorgonen. Strax innan klockan två på eftermiddagen meddelar Nationella bombskyddet att det troligen rör sig om någon form av brandbomb.

Coop: Då kommer efterlängtade produkten tillbaka

Nyheter24 har tidigare rapporterat om att godiset Djungelvrål inte går att finna på någon av Coops alla butiker. Den uppmärksamma godisätaren har säkert lagt märke till att det inte är det enda klassiska godiset som saknas.

Morgonens nyheter 14 april

Här kommer morgonens nyheter i korthet.