Senaste

Statsministern duckar frågor i Bryssel

FHM: Fler äldre behöver ta covid-spruta

Fler äldre behöver få vaccinet mot covid-19 i april, enligt Folkhälsomyndigheten.

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

Flera personer har gripits i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm.

MP: "Fruktansvärd framtidsbild"

Miljöpartiet oroar sig för att högerextrema ska få allt mer makt i EU-parlamentet efter valet. Det är en fruktansvärd framtidsbild de målar upp, säger partiets toppkandidat Alice Bah Kuhnke.
Senaste nytt

Polisjakt på beväpnad person – 60-tal personer instängda

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

City Gross nya förändring – så mycket kostar det kunderna

igår 17:16

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

igår 16:52
Sedan 1970 har det varit norm att arbeta fem dagar per vecka i Sverige. Men detta kan komma att förändras. I en ny studie ska fyra dagars arbetsvecka prövas och Nyheter24 har pratat med en av arbetsgivarna. – Vi vet att vi är radikala, säger Yasemin Arhan Modéer, vd för Altitude Meetings, för Nyheter24.

Därför har GVFÖ-Linnea ett ärr på bröstet: "En snabbvisit till himlen"

igår 16:20
Linnea Alsberg, 28, är en av deltagarna i "Gift vid första ögonkastet" 2024. I sociala medier delar hon med sig av bakgrunden till det ärr hon har på bröstkorgen.

Landslagschefen Marika Domanski Lyfors drabbad av hjärntumör

Allt om Johan Rabaeus: Fru, barn och sorgen efter systern

Johan Rabaeus är kanske mest känd för sin roll som styvfadern i "Ondskan". Men hur ser hans privatliv ut? Nyheter24 har tagit fram de mest googlade frågorna om skådespelaren – här kommer svaren.

Så slänger du matfett hemma - för att inte bryta mot lagen

I januari 2024 blev det olagligt att slänga matfett och olja i vasken. De som struntar i att återvinna riskerar både att orsaka stopp i avloppet och få en saftig bot. Men hur återvinner man egentligen fett och olja?

Christian lade grunden för Koenigsegg i Microsoft Paint

Den svenska biltillverkaren Koenigsegg fyller 30 år 2024. Märkets bilar är idag bland de snabbaste, mest exklusiva och mest högteknologiska i världen. Grunden för bilarnas design lades emellertid med enkla medel, då de första skisserna skapades av Christian von Koenigsegg i Microsoft Paint.

Trädgårdstider anmälda: "Många som reagerat starkt"

Ett avsnitt av Trädgårdstider i SVT har nu anmälts till Granskningsnämden. Detta efter att ett speciellt inslag med Malin Persson fick en väldigt insatt tittare att reagera...

Det händer med din pension när du är föräldraledig

Många saker kan påverka hur ditt pensionssparande ser ut när du går på föräldraledighet. Dessutom påverkas både tjänstepensionen, ditt privata sparande och din allmänna pension.

Kunderna sågar Gekås Ullareds ändring: "Urdåligt"

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Skulle göra barnprogram – fifflade istället med olaglig bitcoin

Skatteverket kontrollerade 18 datahallar för att se om de höll på med de verksamheter som man faktiskt påstod, nämligen att utveckla AI och göra tecknade barnprogram. Men sanningen var en helt annan. – Miningdatorhallarna har använts som en digital sedelpress, säger Patrik Lillqvist, underrättelsechef på Skatteverket.

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

2 dagar sedan 17:46

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

2 dagar sedan 17:25
Varje dag konsumeras tiotals miljarder videor på Youtube. Så hur lyckas du med just din video? Nyheter24 har talat med Youtubes toppchef i Sverige, Michelle Kadir, om vad som hissas och vad som dissas på världens största videoplattform på nätet. – Jag har några tips, säger hon.

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.