Diabetesmannen

Hejdå Nyheter 24, Hej improveme!

Hejsan! Hör upp. Nu flyttar jag bloggen.

Nu bloggar jag HÄÄÄÄR!!!

Tack för den här tiden N24!

 

/Diabetesmannen

2012-02-07 @ 21:17:36
Permalink Kommentarer (2)

Gammal goding – Bomfalleralla

ARVE Error: no video ID

 

 

/Diabetesmannen

@ 15:32:07
Permalink Kommentering avstängd

Matkoma deluxe!!!

Att man aldrig lär sig, är jag idiot eller bara lite allmänt dum i huvudet. Att laga mat till sig själv är ingen bra idé, man fläskar på så in i helvete. Sista tuggan på tallriken gör så jag nästan somnar. Ni vet, man sitter där, förbannat mätt trött. Det enda man vill är att sova, sova och sova. Jag trodde man skulle bli pligg efter att man har ätit. Tydligen inte, inte denna gång. Fan.

Nej för fan, dags för en stor stark kopp kaffe. Kanske 2-3 koppar till och med. Dags för jobb vid 16 tiden så det är läge att vätska upp med uppiggande!

Mitt bs just nu : 19,2

 

 

/Diabetesmannen

@ 15:25:09
Permalink Kommentering avstängd

Bokat tid för ett möte med…

Bokade tidigare i dag tid hos min dietist. Har aldrig gått till en dietist förut så det ska bli roligt faktiskt. Mitt mål är att få tips kring kosten och min träning. Jag vill bräna fett och samtidigt bygga muskler, därför bokade jag en tid hos henne.

Och om jag även kan förbättra min diabetes så är det ett stort galet plus. 28 februari är det dags, fram till det så skulle jag tydligen skriva matdagbok. Löjligt men jag förstår tanken bakom det.

Tro inte att jag är desperat eller har fått bullimi eller något liknande. Jag är för tillfället inte nöjd med min kropp, tyvärr. Sen är det så att jag och min bror har slagit vad om vem som kommer ha bäst kropp efter det här året. Ett vad som är värt 10 tusen svenska kronor.

 

Önska mig lycka till!

 

/Diabetesmannen

 

 

2012-02-06 @ 19:36:07
Permalink Kommentarer (1)

The girl with the dragon tatoo

Såg denna film i går och tyckte den var riktigt bra. Lite seg i början, men eftersom filmen är 2 h och 30 min så förväntar man sig inte något i början av filmen.

Vad ska man säga om skådespelarnas insats? Hm.. i början var jag oehört tveksam över Lisbeth som spelas av Rooney Mara. Noomi rapace är verkligen kung i att spela den rollen så det blir lätt att man gemför. Men ju längre filmen gick som blev hon grymmarna och grymmare. Och Daniel Craig var riktigt grym som Mikael Blomqvist.

4 av 5 möjliga får filmen av diabetesmannen

 

/Diabetesmannen

@ 18:15:35
Permalink Kommentering avstängd

Wannabe pojkar, Trött på er. Snorungar!

Jag är så jävla trött på er, era jävla snusk som springer runt och tror att ni äger stället. T.ex på nattklubben saluhallen, snälla du/ ni kommer från uppsala men pratar som att ni är från Lidingö. Vad fan försöker ni bevisa? Hur mkt eller lite pengar ni har? Ni kan heller inte klä er, utan ni köper er en rosa skjorta och kammar bak allt hår för att ni är så osäkra i er själva. Ni är också så jävla fega för att ta en disskusion.

I lördag när jag var ute fick jag en rejälv knuff i ryggen av just en snuskig wannabe. Han går förbi mig, han trängs alltså. Jag rycker tag i honom och höjer rösten – Ursäkta, men vad fan håller du med din nolla? Killen var inte beredd på att jag ens skulle reagera. Det enda han gör är att borsta av sin fula scarf för att sedan få en rejäl knuff av mig så han fladdrar bort. Jävla nolla säger jag.

Stå upp för er, var inte fega. Utan visa att du är en människa och reagerar på saker.

Diabetesmannen vs Bakåtslickat

 

 

/Diabetesmannen

Jag vill, men kan inte.

Söndagarna är den absolut sämsta bloggdagen. Jag är ledsen att det är så, jag vet ju hur jävla gärna ni vill läsa lustiga saker när ni ligger nakna i sängen, bakfulla och jävliga. Jag förstår. Men jag har NOLL inspiration på söndagar. Därför skriver jag detta otroligt ovärda och även ointressanta inlägg.

Planer för dagen, chilla gal1, invänta Äkta människor ( Serien om hubotar, sjukt bra), jag funderar även på en timme tennis lite senare i kväll. Men ja, sliten  och oborstad som man är så vågar man väll sig inte ner till hallen.

Nu ska jag försöka slappna och finna magin…

 

/Diabetesmannen

2012-02-05 @ 15:02:51
Permalink Kommentarer (1)

Känner mig som en gubbe..

Vilken jävla gubbe jag känner mig som. Jag var ute i går, det blev en del dricka. Jag älskar whiskey, vin och det som är dyrt. Så är det, det ska jag inte sticka under stolen med. Däremot vet jag inte om klubba är något för mig, jag är lite som tjuren ferdinand. Jag vill vara bekväm, sitta med mina vänner och smutta på en svindyr rökig whiskey samt småsnaska lite på nötter. Det är vad jag vill, tror jag. Men, jag hade en grym kväll i går, trots klubbandet! Tack!

 

DET verkar inte gå att ladda upp bilder just nu. Blir vansinnig. Ett inlägg utan bilder är inget inlägg alls! Försöker senare igen.

 

/Diabetesmannen

@ 13:45:31
Permalink Kommentering avstängd

Underbar dag, trots svinkallt.

Tja alla galna men även mycket vilda fans, som ni verkar vara.

Jag har haft en storslagen dag, hittils. Jag började med att åka ner på stan och möta upp Gustav och Andreas. Två smarta grabbar som ville köpa lite lunch för att sedan äta den hos Adde som bor otroligt centralt i Uppsala. Det gillas när det är typ, 10000 minus grader ute. Varför bor man i Sverige? Bra fråga diabetesmannen.

Med varsin bytta lasagne sitter vi och snackar en massa skit som vi knappt förstår varför vi pratar om… Fan märker ni vilket humör jag är på i dag? Jag känner mig väldigt lirig på något sätt. Jag är glad, lycklig och älskar livet. Jag har lärt mig att uppskatta allt jag gör. T.ex. som att få ta en kaffe med polarna och bara njuta, bara njuta.Tack!

Nu väntar lite lax till middag för att sedan ta mig ett glas vin i duschen. Sen är tanken att dra in mot stan igen. Vi hörs. Och ni, ha en grym lördag!

 

Diabetesmannen , Andreas och Gustav… Visst har jag snygga vänner?

 

 

/Diabetesmannen

2012-02-04 @ 16:11:49
Permalink Kommentering avstängd

Jag vill kunna njuta…

Assä i bland, i bland suger det verkligen att bära på en sjukdom som gör att man är otrolgit känslig för socker. Tidigare i dag så köpte jag en latte, en stor latte till och med. Jag älskar allt som har med kaffe att göra och dricker det dagligen. Men innan jag köper min latte så vet jag att det inte går att hindra mitt bs ffrån att bli högt. Tyvärr. Oavsett hur mycket insulin jag tar så går det upp mot 20. Så jävla tråkigt att man ska behöva må dåligt när man bara vill njuta av den grymt goda latten.

Att pumpa in en massa extra insulin är knappast bättre. Då riskerar du att få blodsockerfall som är oehört obehagligt!

 

Ja, vad gör man? Lära sig att leva med det? Så fan heller, jag vill kunna göra allt. Precis allt!

 

 

/Diabetesmannen

2012-02-03 @ 19:02:00
Permalink Kommentarer (3)
Sida 1 av 24912345102030Sista »