Senaste

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

1 timme sedan
EU har påbörjat arbetet med att utöka sanktionerna mot Iran efter landets angrepp på Israel, meddelar EU:s utrikeschef Josep Borrell efter ett krismöte med unionens utrikesministrar.

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

1 timme sedan
Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan
Filmen "Lärarrummet" av den tyske regissören och författaren Ilker Çatak är årets vinnare av Europaparlamentets och European Film Academys Lux-publikpris.
Senaste nytt

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

Män är överlägsna på fickparkering – enligt dem själva

Fickparkering är ett av de moment av bilkörning som många tycker är lite knepigt. En av fyra svenskar anser sig dock vara bättre än sina medtrafikanter på att fickparkera, och denna övertygelse är särskilt stor bland män.

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

idag 15:37

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

idag 15:04
Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Svensk dagligvaruhandel utsätts för allt fler brott. Fler än hälften av butikerna utsattes för allt från stöld till hot och våld under första kvartalet 2024. Och kostnaden för att stävja brottsligheten kostar handlarna enorma summor.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Astronomer har hittat galaxens hittills mest massiva svarta hål som bildats vid kollapsen av en stjärna, Gaia BH3. Hålet är 33 gånger mer massivt än solen.

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Kritiken mot vårbudgeten: Inte en enda krona till hushållen

Som högsta prioritet säger finansministern Elisabeth Svantesson (M) att regeringen ska "stötta hushåll och välfärd". Men i vårbudgeten syns det inte. – Förlorarna, det är de som jobbar. Det har inte blivit några skattejusteringar eller liknande för arbetande, säger Sharon Lavie, privatekonom på Lendo.

Bedragare utger sig för att vara din bank – så skyddar du dig

Antalet bedrägerier ökar i rejält takt. Nordea har därför lanserat en ny tjänst för kunderna som ska förse dem med rätt verktyg och minska risken för bedrägeri. Men var ligger egentligen ansvaret? – Mycket svårt att skydda sig mot en bedragare, säger cybersäkerhetskonsulten Linus Kvarnhammar.

Två ungdomar begärs häktade: Misstänks vara inblandade i mordet på Mikael, 39

En 17-årig pojke och en 18-årig man har begärts häktade misstänkta för inblandning i mordet på en man i Skärholmen i södra Stockholm förra veckan.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.