Det är med oro som beskedet om Wesslau spelar eller inte invätas.

Gustaf Wesslau är en av nycklarna till att Djurgården kan vinna. Stefan Ridderwall har förvisso allt att vinna, men är ringrostig. Visst kan Riddarn hålla tätt i någon match, men Wesslau har potentialen att göra det i varje. Nervös väntan innan beskedet om Wesslaus medverkan följer.

Andreas Holmqvist fick även han utgå och ligger på samma nivå som Wesslau. 50/50 om dessa spelare är med i morgondagens match.

HV 71 är inte heller lyckligt lottade. Hela åtta spelare medverkade inte på träningen de hade närmast matchen. Några av dessa avstog helt enkelt passet medan andra kan ha vilat småskavanker. Björn Melin kan ligga värst till efter att ha åkt på en tuff tackling. Det kan mycket väl bli så att alla spelare medverkar.

Det vore oerhört tråkigt om skador skulle vara en bidragande effekt till att ena laget eller det andra vinner.

****

Michael Holmqvist var helt utanför laget i den senaste matchen, något som förvånade många. Det återstår att se om han får komma in i laget i nästa match. Vid eventuella skador så kan det bli en realitet. Att Michael lämnar efter säsongen ser inte annat än självklart ut just nu, vilket jag beklagar. Han har inte fått den roll han förtjänar, i mina ögon. Dessutom tycker jag att hans istid varit för snål då han absolut inte varit sämre än diverse andra spelare i laget. Som tränare ser man dock så mycket mer än som matchbetraktare, jag närvarar inte direkt på träningarna…

Djurgården spelare borta mot HV 71 imorgon, som alla vet. Årets svåraste och hittills viktigaste match väntar. Står Djurgården starka? Självklart, vinst med 3-2 i övertid. Vem kliver fram? Marcus Nilson igen!

Heja Mackan!