Senaste

Halverad vinst för Boliden

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Fortsatt storförlust för Viaplay

Det krisande streamingbolaget Viaplay gjorde en rörelseförlust på 473 miljoner kronor för första kvartalet, vilket kan jämföras med förlusten på 325 miljoner kronor samma period i fjol.

Börsen väntas fortsätta upp

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp när handeln inleds på tisdagen, indikerar förhandeln på bland annat IG Markets.
Senaste nytt

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

Poppels bryggeri står inför ett vite på hela 500 000 kronor. Konsumentverket har tidigare yrkat för att bryggeriet ska betala en miljon, men efter en överklagan har vitet minskat.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Stol återkallas: "Sluta använda den"

igår 16:01

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

igår 15:40
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

igår 15:37
Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar knepet för att få en dotter

igår 10:53

Det gör Puma Swede idag: "Adopterade honom"

igår 10:53
Johanna Jussinniemi, Puma Swede, gjorde sin debut som porrstjärna när hon var 27 år gammal. Hon har endast haft bra erfarenheter av yrket, som medför många fördomar. Men hur lever hon idag egentligen?

Malin Åkerman om Eurovision: “Påtryckningar om bojkott”

Flygvapnet i skarp insats över Gotland: "Inte en övning"

Svenskt stridsflyg genomförde en skarp insats över Gotland i helgen.

Livsfarliga missarna när du brandsäkrar ditt hem

Att brandsäkra lägenheten är viktigt för att känna sig trygg i hemmet, men det är inte alltid lätt att komma ihåg alla steg. Här är detaljerna som du inte får missa när du brandsäkrar din lägenhet.

Därför försvann Jon Henrik Fjällgren från rampljuset

Jon Henrik Fjällgren är en folkkär artist. Han har inte setts till i rampljuset på ett tag, fram tills nu. Nu berättar han vad han har gjort det senaste året.

Här betalar man 220 000 kronor för vinprovning med kändisar

Det finns en exklusiv vinprovning i en källare där man betalar 20 000 dollar, ungefär 220 000 kronor, för att få dricka vin med kändisar och superrika. Där hänger megakändisar som Lebron James och Danny Devito, men för att få bli medlem måste man klara ett prov som visar att man trots sin förmögenhet inte är en snobb.

Patrick Ekwall visar upp ansiktet efter skönhetsingreppet

Patrick Ekwall, 58, visar upp resultatet efter ett estetiskt ingrepp han nyligen gjort.

Vi testar Mercedes EQE SUV – en eldriven komfortkung?

Kinesiska biltillverkaren ska utveckla självkörning i Berlin

Kinas spjutspets när det gäller elektrifierade elbilar, Nio, förstärker sin globala närvaro genom att öppna ett nytt utvecklingscentrum för självkörande teknik i Schönefeld utanför Berlin. Erik Punt har varit där för att se om det nya forskningscentret kan knäcka koden till autonoma transporter.

Får du elda på valborg? Det här gäller för majbrasor

Inga majbrasor i Sverige är hotade, enligt miljöminister Romina Pourmokhtari (L) efter den senaste tidens debatt om eldningsförbud. Men vem får elda, och hur?

Kunderna rasar på Postnord: "Arg, ledsen och frustrerad"

Missnöjet med Postnord växer och kunderna rasar. – Man känner att man stångar sig blodig mot en betongvägg, säger Maria Carpenhammar till Nyheter24.

Benrester hittade på camping – misstänkt mord

Expressen rapporterar att polisen har hittat benrester på en campingplats i Strömstad.

Han förgiftade hela lägret i Robinson 2024 – innan tävling

Robinson 2024 fortsätter att leverera. Men någonting tittarna inte fick se under veckans gång – det var att en deltagare förgiftade ett helt läger.