Senaste

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Rysk biträdande försvarsminister gripen

En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

Rea på elbilar: Tesla, Toyota och BYD sänker priserna

Under en lång period var en elbil synonymt med ett extremt högt inköpspris, och så är det till viss del fortfarande. Under den senaste tiden har dock ett annalkande priskrig fått flera tillverkare att reagera. Den senaste tiden har Tesla, Toyota och BYD sänkt priserna på sina elbilar kraftigt.

Strul för Systembolaget – risk för tomma hyllor

Planerar du att dricka något i helgen? Då får du skynda dig till Systembolaget. En stor del av Systembolagets drycker kan ta slut innan helgen.

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

idag 14:02

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

idag 14:00
Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Regeringen har kallat försvaret till samtal – efter insatsen på Gotland

idag 13:58
Försvarsminister Pål Jonson (M) har pratat med Försvarsmakten om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Kvinna ljög om snö på skyltar vid fortkörning – får fängelse

En kvinna som förhördes som vittne i samband med en fortkörning i november 2021 uppgav att vägskyltarna var översnöade på den aktuella dagen. Dessa uppgifter stämmer emellertid inte, och nu döms hon till två månaders fängelse, rapporterar Dagens Juridik.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

igår 15:25

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

igår 15:00
Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Han grundlurades av bedragare: Bestulen på en miljon kronor

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Fått ditt BankID kapat? Det ska du göra

Det är 8,5 miljoner människor som använder BankID och det kan vara bra att veta vad som bör göras i fallet av en id-kapning. Om ens BankID hackas gäller det att agera snabbt.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Stol återkallas: "Sluta använda den"

Rowico AB som återkallar stolen Lotta på grund av risk för tippning bakåt. Stolen har sålts på flera stora möbelkedjor i Sverige.