Senaste

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Spiran på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn har kollapsat i samband med den pågående branden. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.
Senaste nytt

Han vill göra det jobbigt att köra bil – 20 km/h i stan

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Debatten kring utsläppsmålen för transportsektorn hettar till i Tyskland, och nu kan helgutflykterna med bil vara hotade. Landets transportminister hotar nu nämligen med att förbjuda bilkörning på helgen om miljölagstiftningen inte ändras.

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

igår 15:14
En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Här är branscherna där jobben försvinner

Söker du jobb? Då kan du ha upptäckt att jobb inom flera olika branscher försvinner från hemsidorna.

Felix Herngren sågas i Masked Singer: "Ett rop på hjälp"

Felix Herngrens får rejäl kritik för sin medverkan i Masked Singer 2024. "Kanske ska vi tolka den där nya paljettskjortan som ett rop på hjälp", skriver Aftonbladets Karolina Fjellborg i en krönika.

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.

Har du vunnit 101 miljoner? Svenska Spel söker okänd vinnare

En lycklig vinnare kammade hem 101 miljoner på Drömvinsten i lördags. Det finns bara ett problem – Svenska Spel vet inte vem det är.

Vi testar Alfa Romeo Tonale – en passionerad laddhybrid?

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

Under söndagens avsnitt av Robinson var det en scen som antagligen väckte starka känslor hemma i tv-sofforna.

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Morgonens nyheter 14 april

2 dagar sedan 08:19

Mitsubishi Outlander PHEV är tillbaka: Vi kör den på is

2 dagar sedan 02:17
Första generationen av Mitsubishi Outlander PHEV tog den svenska tjänstebilsmarknaden med storm, genom att vara relativt ensam som laddhybrid-suv på marknaden. Nu är modellen på väg tillbaka till Sverige i en helt ny generation, och Gustaf Gripenlöf Karlberg har fått ett smakprov på halt underlag.

Jan Emanuels miljonbolag – så mycket pengar tjänar han

Dryckerna som ökade mest i försäljning hos Systembolaget 2023

Varje år omsätter Systembolaget flera miljarder i försäljning. Under 2023 stack en produktkategori ut mer än andra när det kommer till populäritet hos kunderna.

Fixa rätt däcktryck på bilen – så gör du

Att se till att man kör med rätt lufttryck i däcken är viktigt, och det är särskilt viktigt att kolla sina däcktryck när man precis har bytt mellan sommar- och vinterdäck. Det gäller även om du har fått bytet utfört på en verkstad. Så gör du för att kolla dina däcktryck.

Så kan majbrasan hotas av nya lagen – risk för böter

En ny bestämmelse trädde i kraft vid årskiftet. Det är nu olagligt att elda på sin tomt, vilket kan göra det svårt att arrangera privata majbrasor. Det finns dock ett sätt att komma runt det.

Misstänkt farligt föremål i Norrköping – bombskyddet inkallat

Ett misstänkt farligt föremål har hittades i Norrköping under lördagsmorgonen. Strax innan klockan två på eftermiddagen meddelar Nationella bombskyddet att det troligen rör sig om någon form av brandbomb.

Coop: Då kommer efterlängtade produkten tillbaka

Nyheter24 har tidigare rapporterat om att godiset Djungelvrål inte går att finna på någon av Coops alla butiker. Den uppmärksamma godisätaren har säkert lagt märke till att det inte är det enda klassiska godiset som saknas.