Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?
Senaste

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

Förberedde kokainsmuggling – hamnanställd döms

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.
Senaste nytt

Influencern död – blev 29 år gammal

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Kvinna ljög om snö på skyltar vid fortkörning – får fängelse

igår 17:23

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

igår 17:20
Två bussar har kolliderat utanför Gällivare. Enligt polisen ska den ena bussen ska kört in i den andra bakifrån på E10 i norrgående riktning i Hakkas i Gällivare kommun.

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

igår 17:08
Poppels bryggeri står inför ett vite på hela 500 000 kronor. Konsumentverket har tidigare yrkat för att bryggeriet ska betala en miljon, men efter en överklagan har vitet minskat.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Per grundlurad på bitcoin: Bestulen på en miljon kronor

Tusentals svenskar har blivit lurade på pengar som de trodde att de investerade i kyptovalutor. Men i verkligheten fyllde Per och de andra lurade svenskarna bara bedragarnas fickor med sina surt förvärvade slantar. Pengar som de aldrig får tillbaka. – Jag är inget dumhuvud. Men på ett helt fantastiskt sätt så har de här människorna lyckats lura mig på en miljon inom loppet av några veckor, säger Per.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Explosion i trapphus – en skadad

igår 14:15

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

igår 13:46
Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Livsfarliga missarna när du brandsäkrar ditt hem

Därför försvann Jon Henrik Fjällgren från rampljuset

Jon Henrik Fjällgren är en folkkär artist. Han har inte setts till i rampljuset på ett tag, fram tills nu. Nu berättar han vad han har gjort det senaste året.

Här betalar man 220 000 kronor för vinprovning med kändisar

Det finns en exklusiv vinprovning i en källare där man betalar 20 000 dollar, ungefär 220 000 kronor, för att få dricka vin med kändisar och superrika. Där hänger megakändisar som Lebron James och Danny Devito, men för att få bli medlem måste man klara ett prov som visar att man trots sin förmögenhet inte är en snobb.

Billiga elbilen kostade 48 000 kronor att försäkra

2 dagar sedan 22:08

Vi testar Mercedes EQE SUV – en eldriven komfortkung?

2 dagar sedan 21:44
Den tyska biltillverkaren Mercedes-Benz lanserade redan 2016 ett koncept för helt eldrivna modeller. Varumärket heter EQ och är tänkt att vara lika omfattande som utbudet för förbränningsbilar. En av de senaste i ledet är EQE SUV.

En person skadad i hissolycka på gymnasieskola

Så såg Robinson-Zayera ut innan hon tappade sitt hår

Zaeyra Khan har i en öppen och ärlig intervju valt att berätta om någonting som hände henne under sin uppväxt. Som tonåring började hon nämligen att tappa sitt hår.

Dante Lindhe och Steffi Mendez avslöjande om bebisens namn

Hov1-stjärnan Dante Lindhe och influencern Steffi Mendez ska bli föräldrar! På Instagram har Steffi meddelat den glädjande nyheten. I en intervju med en chilensk tidning berättar Steffi att hon är gravid i åttonde månaden, och så berättar hon mer om det här med bebisens namn...

Morgonens nyheter 22 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Svensk speljätte byter namn: "Middle-earth & Friends"

Ett bolag ska bli tre när svenska spelutvecklaren Embracer delas upp och särnoteras på Stockholmsbörsen. För plågade småsparare i bolaget är det här nu goda nyheter, utlovar vd:n Lars Wingefors. Ett av de tre bolagen ska heta Middle-earth Enterprises & Friends.

Stora störningar hos mobiljätten

Telia har haft störningar i sitt mobilnät under natten mot måndag, vilket innebar att samtal inte kunde kopplas fram. Både polis och sjukhus drabbades.