Senaste

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

1 timme sedan

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

1 timme sedan
USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Höjd BNP-siffra från USA

2 timmar sedan
USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.
Senaste nytt

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Misstänkt handgranat på polisstation

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

idag 10:31

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

idag 10:29
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

idag 10:17
Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Då håller Systembolaget stängt under påskhelgen 2024

Funktionsnedsatt utsatt för övergrepp – kommunen: ”Vi har brustit"

​En funktionsnedsatt person utsattes för både psykiska och fysiska övergrepp i en daglig verksamhet i Botkyrka kommun. Personen blev bland annat instängd och fick kallt vatten sprutat på sig.

Skarpa varningen till BankID-användarna: "Radera meddelandet"

På sistone har flera företag och myndigheter varnar för bedragare. Nu går även BankID ut med en varning. – Bedragarna ändrar hela tiden modus, säger Charlotte Pataky, pressansvarig på BankID, till Nyheter24.

Här blir det omkörningsförbud i påsk – för att minska antalet olyckor

Under påskhelgen ger sig fler ut på vägarna och olyckorna ökar. Därför har polisen och Trafikverket beslutat sig för att införa omkörningsförbud på en stor trafikerad väg i påsk. Här får du veta vilken och mellan vilka tider förbudet gäller.

Låst om lönen – sjuksyrrorna: "Redo att förhandla hela påsken"

Tiden rinner ut för sjuksköterskorna och deras arbetsgivare. Den 31 mars går kollektivavtalet ut för 1,2 miljoner offentligt anställda. Men Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro är redo att förhandla in i det sista. – Mina kollegor på sjukhusen måste jobba hela påsken. Det kan jag med, säger hon till Nyheter24.

Dumpen-Sara om Robinson-pedofilen: "Han ville ha bilder hela tiden"

Det var Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, som ligger bakom sajten Dumpen, som ledde polisen till den 50-årige Robinson-profilen som nu dömts till fängelse för innehav av grov barnpornografi. För Nyheter24 berättar nu Sara Nilsson om hur hon och Patrik gick till väga för att få fast mannen – och om hur de mådde efteråt. – Man blir ju traumatiserad, säger Sara Nilsson till Nyheter24.

Stjärnkocken Erik Videgård har opererats: "Svullet och blåslaget"

Bröd & Salts salladsbar underkänd: "Bakterietillväxt"

Bagerijätten Bröd & Salt riskerar böter efter en kontroll utförd av Miljö- och hälsoskyddsnämnden. Enligt nämnden fanns det en"risk för bakterietillväxt" i serveringen.

Så kokar du det perfekta ägget i påsk

Något som hör påsken till, förutom god mat, godis och kycklingar, är ägg. Men hur kokar man egentligen det perfekta ägget? Det har tv-kocken Siri Barje svaret på.

Robinson görs om efter TV4:s stora miss

TV4 tvingas göra om Robinson efter missen i årets säsong. Nu kommer det därför att krävas mer av deltagarna.

Coop ändrar sillburkarna – bara dagar innan påsk

Endast ett par dagar innan påsk meddelar matkedjan Coop att deras förpackningar på sill kommer att förändras.

Elbilarna tar över: Volvo har byggt sin sista dieselbil

Volvo byggde sin första dieselbil år 1979, i form av 240 GL D6. Sedan 1991 har över 9 miljoner bilar med dieselmotor rullat ut ur märkets fabriker. I takt med att bilvärlden går mot elektrifiering har dieselbilarna blivit omoderna – i alla fall i politikernas ögon, och nu har Volvo byggt sin sista dieselbil.