Senaste

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

Trump vinnare på dyster New York-börs

Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Zimbabwe benådar över 4 000 fångar

1 timme sedan
Zimbabwes president Emmerson Mnangagwa har benådat över 4 000 fångar som en del av firandet att landet har varit självständigt i 44 år.

Misstänkt farligt föremål hittat – bombskyddet ska undersöka blomsterlåda

1 timme sedan
Polisens bombtekniker är på väg för att undersöka ett misstänkt farligt föremål i Uddevalla, uppger polisen.
Senaste nytt

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

Kvinna i 25-årsåldern död – man i samma ålder mordmisstänkt

En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.

Missa inte att ansöka om det här – innan du går i pension

idag 14:48

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

idag 14:48
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

idag 14:26
Johan Macéus är en svensk programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Macéus.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

Ica, Coop och Axfoods hårdare tag – för att stoppa stölderna

Nyheter24 lanserar nyhetstjänsten Din Ekonomi

2024 är fullt av ekonomiska utmaningar. Köpkraften har minskat med 100 000 kronor per hushåll. Därför lanserar Nyheter24 nu en nyhetstjänst för att hjälpa dig att få pengar över i plånboken. Din Ekonomi är fullproppat med tips och nyheter om allt från deklarationen till billigare matkasse, köp av bostad och höjd pension. Och mycket mer.

City Gross nya förändring – så mycket kostar det kunderna

Matkedjan City Gross genomgår ytterligare en förändring, efter att de öppnade upp en outlet i Skåne. Nästa steg är att lansera en tjänst för kundernas onlinehandel.

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

Sedan 1970 har det varit norm att arbeta fem dagar per vecka i Sverige. Men detta kan komma att förändras. I en ny studie ska fyra dagars arbetsvecka prövas och Nyheter24 har pratat med en av arbetsgivarna. – Vi vet att vi är radikala, säger Yasemin Arhan Modéer, vd för Altitude Meetings, för Nyheter24.

Därför har GVFÖ-Linnea ett ärr på bröstet: "En snabbvisit till himlen"

Linnea Alsberg, 28, är en av deltagarna i "Gift vid första ögonkastet" 2024. I sociala medier delar hon med sig av bakgrunden till det ärr hon har på bröstkorgen.

Linnea gifte sig med Jim vid första ögonkastet: "Irriterande"

Linnea gifte sig med Jimmi i den nya säsongen av "Gift vid första ögonkastet". Efter att de äkta makarna flyttade in i ettan på 29 kvadrat kom verkligheten ikapp. – Det var märkligt och läskigt, säger hon till Hem & Hyra.