Senaste

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

2 timmar sedan
Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.
Senaste nytt

Morgonens nyheter 20 april

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

igår 17:02

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

igår 16:59
Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

”Nu färdas el längre” – Nios elbil kör 100 mil på en laddning

igår 16:53
Nio drog skynket av sin flaggskeppssedan ET7 den 9 januari 2021 med löftet om en elektrisk räckvidd på upp till 1 000 kilometer. Nu har det blivit verklighet.

Då höjer HBO Max priset, inför reklam och byter namn

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Tesla återkallar 3 878 fordon av modellen Cybertruck, deras eldrivna så kallade pickup.

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

igår 11:45

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

igår 11:40
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Iphone tvingas ta bort Whatsapp och andra appar i Kina

Den amerikanska Iphone-tillverkaren Apple har plockat bort flera av de allra populäraste apparna ur bolagets app-butik i Kina.

Stormen kring Anna Kinberg Batra: Detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Barnvakt våldtog flicka under flera år

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Folkhälsomyndigheten varnar alla äldre: "Kan i värsta fall leda till döden"

Folkhälsomyndigheten är bekymrade över att så få äldre tagit en påfyllnadsdos av sitt covid-19 vaccin i vår. Nu går de ut med en varning till de äldre, och påminner om att sjukdomen i värsta fall leda till döden.

Elbilar gör att tillverkare blöder pengar: Här är lösningen

Biltillverkare fortsätter att förlora tiotusentals kronor på varje såld elbil, något som sätter käppar i hjulen för elektrifieringen och möjligheten att erbjuda billigare elbilar.

Misstänkt farligt föremål hittat – bombskyddet ska undersöka blomsterlåda

Polisens bombtekniker är på väg för att undersöka ett misstänkt farligt föremål i Uddevalla, uppger polisen.