Senaste

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Trump startar strömningstjänst

Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.
Senaste nytt

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53

Nya elbilen är olaglig – nu backar tillverkaren

idag 14:51
I förra veckan visade Alfa Romeo upp sin allra första elbil under stor fanfar. Redan inom något dygn började det emellertid storma kring den nya elbilen, då det framkom att den kunde vara olaglig. Nu backar biltillverkaren.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

idag 14:40
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Astronomer har hittat galaxens hittills mest massiva svarta hål som bildats vid kollapsen av en stjärna, Gaia BH3. Hålet är 33 gånger mer massivt än solen.

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Han vill göra det jobbigt att köra bil – 20 km/h i stan

Vilket sätt som är bäst för att minska utsläppen från biltrafiken är ett hett debatterat ämne. Elbilar är inte lösningen, enligt en forskare vid Lunds universitet. I stället gäller det att göra livet jobbigt för de som kör bil.

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Debatten kring utsläppsmålen för transportsektorn hettar till i Tyskland, och nu kan helgutflykterna med bil vara hotade. Landets transportminister hotar nu nämligen med att förbjuda bilkörning på helgen om miljölagstiftningen inte ändras.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

igår 13:34

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

igår 13:33
Har du saknat Beppe Starbrink i Go'Kväll? Tyvärr dröjer det ett tag till innan den populära programledaren dyker upp i rutan igen.

Två ungdomar begärs häktade: Misstänks vara inblandade i mordet på Mikael, 39

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Nu blir det enklare att ladda elbilen – tack vare ny lag

Ett av de största problemen med att köra långt med elbil är att laddningen ofta är på tok för krånglig. En ny lag som trädde i kraft i lördags ska ändra på detta.