Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.
Senaste

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Tjetjeniens hårdföre ledare Ramzan Kadyrov uppges vara svårt sjuk i pankreatit. Nu planerar Kreml för regimskifte i den ryska delrepubliken, hävdar ryska oberoende Novaja Gazeta. En hårdför befälhavare nämns som möjlig efterträdare.

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.
Senaste nytt

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Kvinna ljög om snö på skyltar vid fortkörning – får fängelse

En kvinna som förhördes som vittne i samband med en fortkörning i november 2021 uppgav att vägskyltarna var översnöade på den aktuella dagen. Dessa uppgifter stämmer emellertid inte, och nu döms hon till två månaders fängelse, rapporterar Dagens Juridik.

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

Två bussar har kolliderat utanför Gällivare. Enligt polisen ska den ena bussen ska kört in i den andra bakifrån på E10 i norrgående riktning i Hakkas i Gällivare kommun.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

igår 16:21

Fått ditt BankID kapat? Det ska du göra

igår 16:08
Det är 8,5 miljoner människor som använder BankID och det kan vara bra att veta vad som bör göras i fallet av en id-kapning. Om ens BankID hackas gäller det att agera snabbt.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

igår 16:05
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Explosion i trapphus – en skadad

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.

Malin Åkerman om Eurovision: “Påtryckningar om bojkott”

Malin Åkerman ska leda Eurovision Song Contest tillsammans med Petra Mede i Malmö. Många artister har valt att bojkotta produktionen. Nu berättar Åkerman hur hon känner för årets tävling.

Flygvapnet i skarp insats över Gotland: "Inte en övning"

Svenskt stridsflyg genomförde en skarp insats över Gotland i helgen.

Livsfarliga missarna när du brandsäkrar ditt hem

Att brandsäkra lägenheten är viktigt för att känna sig trygg i hemmet, men det är inte alltid lätt att komma ihåg alla steg. Här är detaljerna som du inte får missa när du brandsäkrar din lägenhet.

Därför försvann Jon Henrik Fjällgren från rampljuset

Jon Henrik Fjällgren är en folkkär artist. Han har inte setts till i rampljuset på ett tag, fram tills nu. Nu berättar han vad han har gjort det senaste året.

Så såg Robinson-Zayera ut innan hon tappade sitt hår

Dante Lindhe och Steffi Mendez avslöjande om bebisens namn

Hov1-stjärnan Dante Lindhe och influencern Steffi Mendez ska bli föräldrar! På Instagram har Steffi meddelat den glädjande nyheten. I en intervju med en chilensk tidning berättar Steffi att hon är gravid i åttonde månaden, och så berättar hon mer om det här med bebisens namn...

Morgonens nyheter 22 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Donera ditt bajs – så mycket tjänar du

2 dagar sedan 15:31

Då får du inte tillbaka pengarna om du luras av bedragare

2 dagar sedan 14:43
Om du blivit av med pengar i ett bedrägeri är det inte säkert att du får tillbaka dem. För Nyheter24 berättar Hanna Björkman, presskontakt vid Allmänna reklamationsnämnden (ARN), om villkoren som gäller.

EU ger besked om Stockholms omstridda miljözon

Billiga elbilen kostade 48 000 kronor att försäkra

Att köpa en begagnad elbil kan verka både smart och tilltalande, då driftskostnaderna är låga och priserna har fallit skarpt under det senaste året. Något som emellertid kan sätta käppar i hjulet är kostnaden för att försäkra en begagnad elbil, vilket kan bli väldigt dyrt.

Vi testar Mercedes EQE SUV – en eldriven komfortkung?

Den tyska biltillverkaren Mercedes-Benz lanserade redan 2016 ett koncept för helt eldrivna modeller. Varumärket heter EQ och är tänkt att vara lika omfattande som utbudet för förbränningsbilar. En av de senaste i ledet är EQE SUV.

Kinesiska biltillverkaren ska utveckla självkörning i Berlin

Kinas spjutspets när det gäller elektrifierade elbilar, Nio, förstärker sin globala närvaro genom att öppna ett nytt utvecklingscentrum för självkörande teknik i Schönefeld utanför Berlin. Erik Punt har varit där för att se om det nya forskningscentret kan knäcka koden till autonoma transporter.

Får du elda på valborg? Det här gäller för majbrasor

Inga majbrasor i Sverige är hotade, enligt miljöminister Romina Pourmokhtari (L) efter den senaste tidens debatt om eldningsförbud. Men vem får elda, och hur?

Kunderna rasar på Postnord: "Arg, ledsen och frustrerad"

Missnöjet med Postnord växer och kunderna rasar. – Man känner att man stångar sig blodig mot en betongvägg, säger Maria Carpenhammar till Nyheter24.