Senaste

Folklistan kuppar in sig i kommun

Tågbolag pausar all trafik i Sverige

Flixtrain pausar all tågtrafik i Sverige. Anledningen är ökad efterfrågan i Tyskland, uppger bolaget på sin sajt.

Sverige skickar styrka till Röda havet

Försvarsmakten kommer att skicka en styrka på upp till 25 personer till Röda havet, efter ett regeringsbeslut i dag, uppger Aftonbladet.

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Mannen och kvinnan hade träffats av en slump och därefter setts några gånger.
Senaste nytt

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Ölbryggeriet i konkurs på grund av dålig ekonomi

Det är tuffa tider för landets mindre ölbryggerier. Nu har ännu ett bolag försatts i konkurs på grund av bristande lönsamhet.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Ica-banken: Då ska du aldrig swisha

idag 06:02

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

igår 22:42
Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.

Polisjakt på beväpnad person – 60-tal personer instängda

igår 21:44
Ett 60-tal människor är instängda i en konferenslokal i centrala Bollnäs medan en polisjakt pågår, rapporterar P4 Gävleborg.

Därför har GVFÖ-Linnea ett ärr på bröstet: "En snabbvisit till himlen"

Linnea gifte sig med Jim vid första ögonkastet: "Irriterande"

Linnea gifte sig med Jimmi i den nya säsongen av "Gift vid första ögonkastet". Efter att de äkta makarna flyttade in i ettan på 29 kvadrat kom verkligheten ikapp. – Det var märkligt och läskigt, säger hon till Hem & Hyra.

Riksdagen röstar ja till nya könslagen

Riksdagen har nu röstat ja till den omstridda lag som kommer göra det lättare att byta juridiskt kön. Beslutet kom efter en maratondebatt i riksdagen.

Bedragarnas sluga knep: Så kan du luras på Amazon och AliExpress

Att shoppa online är både populärt och allt vanligare. Men det finns också risker med att handla hos stora företag som Amazon och AliExpress, framför allt då de erbjuder tjänsten dropshipping.

4 meter höga fönster och eget spa – här är Anders Öfvergårds nya drömhus

Fyra meter höga fönster. En egen relaxavdelning. Sju rum. Och en magnifik takhöjd. Här är Anders "Arga Snickaren" Öfvergårds nya lyxhus. – Jag är jätteglad, säger Anders Öfvergård om sitt nya drömställe.

Skatteverket: Många har gjort fel i deklarationen – är du en av dem?

Nu flaggar Skatteverket för att många svenskar gjort fel i deklarationen.

Så slänger du matfett hemma - för att inte bryta mot lagen

Christian lade grunden för Koenigsegg i Microsoft Paint

Den svenska biltillverkaren Koenigsegg fyller 30 år 2024. Märkets bilar är idag bland de snabbaste, mest exklusiva och mest högteknologiska i världen. Grunden för bilarnas design lades emellertid med enkla medel, då de första skisserna skapades av Christian von Koenigsegg i Microsoft Paint.

Trädgårdstider anmälda: "Många som reagerat starkt"

Ett avsnitt av Trädgårdstider i SVT har nu anmälts till Granskningsnämden. Detta efter att ett speciellt inslag med Malin Persson fick en väldigt insatt tittare att reagera...

Så små är chanserna för en miljonvinst hos Postkodlotteriet

igår 10:03

Anders Lundin skäller ut Fredrik Bolander i Robinson 2024

igår 09:55
Under veckans avsnitt av Robinson "Gränslandet" så stegade Anders Lundin upp på stranden. "Fredrik jag skulle vilja prata med dig", inledde han.

Fällan som kan sänka din pension med 27 000 – varje månad

Fler svenskar tvingas ta dyra snabblån – trots rekordhöga räntor

Antalet svenskar som tvingas till dyra konsumtionslån, så kallade blancolån, har ökat under det senaste halvåret, trots höga räntor och en avvaktande ekonomi. Detta enligt en ny rapport från Statistiska centralbyrån (SCB).

Tuva Novotny har fått skyddat boende: "Utsatt för stalkers"

Tuva Novotny är en svensk regissör, manusförfattare och skådespelare. Hon väljer gärna att hålla sitt privatliv privat, bland annat på grund av att hon blivit utsatt för stalkers.

Kunderna sågar Gekås Ullareds ändring: "Urdåligt"

Gekås Ullared har slagit upp portarna till ett nytt kafé, men kunderna är allt annat än nöjda. "Blev mycket besviken", skriver en person i sociala medier.

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Skulle göra barnprogram – fifflade istället med olaglig bitcoin

Skatteverket kontrollerade 18 datahallar för att se om de höll på med de verksamheter som man faktiskt påstod, nämligen att utveckla AI och göra tecknade barnprogram. Men sanningen var en helt annan. – Miningdatorhallarna har använts som en digital sedelpress, säger Patrik Lillqvist, underrättelsechef på Skatteverket.