Senaste

Israel: Lämna "farlig stridszon" i norra Gaza

Argentina vill ha Irans inrikesminister gripen

Argentina ber Interpol att gripa Irans inrikesminister Ahmad Vahidi, rapporterar flera medier. Han är ansvarig för bombattentatet mot judiska Amia-centret 1994, enligt regeringen.

Förlust för SJ – skyller på vädret

Statliga tågoperatören SJ gjorde en förlust på 74 miljoner kronor under första kvartalet, vilket kan jämföras med en vinst på 48 miljoner samma period i fjol.

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Principen om först till kvarn har gjort ansökningarna till det statliga produktionsstödet för film till en strid om sekunderna.
Senaste nytt

Tesla billigaste märket att underhålla – Volvo kostar dubbla

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30

Rea på elbilar: Tesla, Toyota och BYD sänker priserna

igår 16:22
Under en lång period var en elbil synonymt med ett extremt högt inköpspris, och så är det till viss del fortfarande. Under den senaste tiden har dock ett annalkande priskrig fått flera tillverkare att reagera. Den senaste tiden har Tesla, Toyota och BYD sänkt priserna på sina elbilar kraftigt.

Beskedet inför Valborg: Alkoholen på Systembolaget kan sälja slut

igår 16:21
Planerar du att dricka något i helgen? Då får du skynda dig till Systembolaget. En stor del av Systembolagets drycker kan ta slut innan helgen.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Nu kan du spara anhörigs DNA – efter döden – i ett smycke

Färre svenskar är intresserade av att begravas på en kyrkogård, det menar Ulf Lernéus på Begravningsbyråer. Istället vill man uppleva den sista vilan på en bergstopp, eller i ett smycke – men hur går det till egentligen?

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

igår 11:17

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

igår 11:01
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Han grundlurades av bedragare: Bestulen på en miljon kronor

2 dagar sedan 16:36

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

2 dagar sedan 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Kvinna ljög om snö på skyltar vid fortkörning – får fängelse

En kvinna som förhördes som vittne i samband med en fortkörning i november 2021 uppgav att vägskyltarna var översnöade på den aktuella dagen. Dessa uppgifter stämmer emellertid inte, och nu döms hon till två månaders fängelse, rapporterar Dagens Juridik.

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

Två bussar har kolliderat utanför Gällivare. Enligt polisen ska den ena bussen ska kört in i den andra bakifrån på E10 i norrgående riktning i Hakkas i Gällivare kommun.

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

Poppels bryggeri står inför ett vite på hela 500 000 kronor. Konsumentverket har tidigare yrkat för att bryggeriet ska betala en miljon, men efter en överklagan har vitet minskat.