Senaste

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

Kiev: Ingen hjälp till ukrainare som smiter

Ukraina inför nya åtgärder som ska få män i stridbar ålder att återvända hem. Landet slutar att förse medborgare som uppehåller sig utomlands med hjälp och samhällelig service, meddelar utrikesminister Dmytro Kuleba.

Postnord tappar volymer – vill se kompensation

Brevvolymerna fortsätter att sjunka – och de kommer mer än halveras fram till 2030, bedömer Postnord som ser stora utmaningar framför sig.
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

3 timmar sedan

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

idag 07:42
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Morgonens nyheter 23 april

idag 07:16
Här är morgonens nyheter i korthet.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Kvinna ljög om snö på skyltar vid fortkörning – får fängelse

En kvinna som förhördes som vittne i samband med en fortkörning i november 2021 uppgav att vägskyltarna var översnöade på den aktuella dagen. Dessa uppgifter stämmer emellertid inte, och nu döms hon till två månaders fängelse, rapporterar Dagens Juridik.

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

Två bussar har kolliderat utanför Gällivare. Enligt polisen ska den ena bussen ska kört in i den andra bakifrån på E10 i norrgående riktning i Hakkas i Gällivare kommun.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

igår 15:21

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

igår 15:00
Många som tänkt avsluta sin prenumeration hos Postkodlotteriet har åkt på en oväntad utgift – från ett helt annat företag. – I mina och de flesta av mina kollegors ögon handlar de omoraliskt, säger Roger Magnergård, presschef på Postkodlotteriet, till Nyheter24.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Fått ditt BankID kapat? Det ska du göra

Det är 8,5 miljoner människor som använder BankID och det kan vara bra att veta vad som bör göras i fallet av en id-kapning. Om ens BankID hackas gäller det att agera snabbt.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Stol återkallas: "Sluta använda den"

Rowico AB som återkallar stolen Lotta på grund av risk för tippning bakåt. Stolen har sålts på flera stora möbelkedjor i Sverige.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Här betalar man 220 000 kronor för vinprovning med kändisar

Patrick Ekwall visar upp ansiktet efter skönhetsingreppet

Patrick Ekwall, 58, visar upp resultatet efter ett estetiskt ingrepp han nyligen gjort.

Har du tjock-tv? Den kan vara värd tusenlappar

Har du kvar din gamla tjock-tv? Istället för att köra den till tippen bör du kolla andrahandsvärdet på den. Det finns nämligen entusiaster och samlare som kan tänkas betala en hel del för din gamla tv.

Steffo Törnquist dissar kollegan i Nyhetsmorgon

I direktsändning dissar programledaren Steffo Törnquist sin kollega Soraya Lavasani i TV4:s Nyhetsmorgon. Anledningen? Hennes bordsskick.

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar knepet för att få en dotter

Maja Nilsson Lindelöf drömmer om att en dag få en dotter. Men är det verkligen något man kan styra över? Det menar Maja att man kan göra, med en speciell metod.

Det gör Puma Swede idag: "Adopterade honom"

Johanna Jussinniemi, Puma Swede, gjorde sin debut som porrstjärna när hon var 27 år gammal. Hon har endast haft bra erfarenheter av yrket, som medför många fördomar. Men hur lever hon idag egentligen?