Senaste

Mjölkjätte hackad – stopp i produktionen

Folklistan: Skicka fångar till andra EU-länder

Folklistan vill se ett EU-direktiv som gör det lättare att skicka dömda för att avtjäna straff i fängelser i andra EU-länder.

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Svenskt nej till mer socialt i EU

Med EU-topparna Ursula von der Leyen och Charles Michel i spetsen konfererar EU-länderna om sociala frågor i belgiska La Hulpe i dagarna två.
Senaste nytt

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Svensk dagligvaruhandel utsätts för allt fler brott. Fler än hälften av butikerna utsattes för allt från stöld till hot och våld under första kvartalet 2024. Och kostnaden för att stävja brottsligheten kostar handlarna enorma summor.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Morgonens nyheter

idag 07:26

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

igår 22:54
I en intervju med Nyheter24 delar växtexperten med sig av varför man inte borde låta sina palettblad blomma och vilka fördelar det finnsmed att klippa bort blommorna.

Pojke påkörd av bil – allvarligt skadad

igår 21:52
En tonårig pojke har skadats allvarligt i en krock mellan en moped och en personbil i Kungsbacka.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Han vill göra det jobbigt att köra bil – 20 km/h i stan

Vilket sätt som är bäst för att minska utsläppen från biltrafiken är ett hett debatterat ämne. Elbilar är inte lösningen, enligt en forskare vid Lunds universitet. I stället gäller det att göra livet jobbigt för de som kör bil.

Förbud mot bilkörning på helgerna: Hotet från tyska ministern

Debatten kring utsläppsmålen för transportsektorn hettar till i Tyskland, och nu kan helgutflykterna med bil vara hotade. Landets transportminister hotar nu nämligen med att förbjuda bilkörning på helgen om miljölagstiftningen inte ändras.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

igår 13:34

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

igår 13:33
Har du saknat Beppe Starbrink i Go'Kväll? Tyvärr dröjer det ett tag till innan den populära programledaren dyker upp i rutan igen.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

En man avled efter att ha blivit utan vätska på ett av Attendos äldreboenden. – Enligt två oberoende läkare på Akademiska så var detta vanvård och helt i onödan, säger Monica Johansson, änkan till mannen, till P4 Uppland.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Nu blir det enklare att ladda elbilen – tack vare ny lag

Ett av de största problemen med att köra långt med elbil är att laddningen ofta är på tok för krånglig. En ny lag som trädde i kraft i lördags ska ändra på detta.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Här har hyrorna ökat med 5 000 kronor 2024 – toppar listan

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

2 dagar sedan 21:47

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

2 dagar sedan 21:02
Anja Pärson vann "Mästarnas mästare" efter en rafflande slutduell mot fotbollsstjärnan Sebastian Larsson. – Han vann flest grenar och var en mästare på alla sätt och vis. Jag lyckades hålla mig kvar när det behövdes, säger hon diplomatiskt.

Har du vunnit 101 miljoner? Svenska Spel söker okänd vinnare

Höjda priser på bensin och diesel: Så dyrt blir det att tanka

Ledande drivmedelskedjor höjer priserna på bensin och diesel efter helgen.

Resenär gripen på Arlanda – med guldtackor värda 1,7 miljoner

Tullpersonal har anträffat en resenär med stora mängder guld i sin väska, skriver polisen på sin hemsida.

Paradise Hotel-favoriten Cimon om medverkan: "Utnyttjar våra brister"

Paradise Hotel-Cimon blev en stor tittarfavorit när han medverkade 2009. Men vad gör han egentligen idag? Nyheter24 har undersökt saken närmre.

Morgonens nyheter i korthet

Här kommer morgonens nyheter.

Regeringens "småspararsatsning" hjälper mest aktiemiljonärer

Regeringens sänkning av skatten på aktie- och fondsparande har beskrivits som en småspararsatsning. Men förslaget kommer framför allt hjälpa de redan välbärgade och öppnar upp för skatteplanering. Det kan bli en väldigt dyr historia för regeringen. Det menar flera myndigheter, som sågar förslaget.