Det var ett tag sen jag var inne på Underbara Claras blogg nu. Hennes blogg planterar facepalm efter facepalm i mitt ansikte. Liksom… hon…

Jag vill ha henne. Jag vill bygga ett liv med henne. Jag vill att hon ska servera mig frukost på sängen varje dag. Ta hand om och klä mina barn. Jag vill att hennes personliga mål och morot ska vara att bygga ett badrum till mig.

Kom ihåg en sak när jag såg rakborsten i det här inlägget.

Minns att det fanns en sån i vår husvagn när jag växte upp och jag gillade att gnida borsten i ansiktet av olika anledningar.

Då sa min bror: du tror kanske att man använder rakborsten för att ta bort skägg, men det är ett vanligt missförstånd. Man använder rakborsten för att plantera skägg. Så nu Sonja, kommer du att få skägg.

Jag höll på att dö av ångest. Det var så logiskt! Så dum jag varit som aldrig förstått det!

Jag skrek och rullade omkring på marken och höll för mitt ansikte av skam. Inget min bror sa kunde få någonting att kännas bra igen. Men på nåt sätt fick han mig att förstå att vanligt kranvatten neutraliserade skäggväxten. För jag minns hur han drog in mig på toaletten och skvätte vatten i ansiktet på mig och då kändes det mycket bättre.