Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.
Senaste

Häktade flyttas under Eurovisionveckan

Finlands president: Tala mindre om krig

Sverige och Finland har som nya Nato-medlemmar en viktig roll i att bidra till fred, anser Finlands president Alexander Stubb. Det bästa sättet att undvika krig är att tala mindre och förbereda mer, säger Stubb i riksdagen.

Ny gränsdragning pågår i svårlöst konflikt

Armenien och Azerbajdzjan har börjat "fixa" sin hårt omstridda gräns, meddelar ärkefienderna. Gränsdragningen utgör ett försök att normalisera den ytterst frostiga relationen mellan länderna och undvika nya blodiga sammandrabbningar i regionen.

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Skelettdelar som hittades vid en camping i Strömstad i söndags kom från en människa, rapporterar Strömstads Tidning.
Senaste nytt

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

igår 22:18
Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

igår 20:46
Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Kunderna rasar på Arlas mjölkförpackningar: ”Bojkott”

igår 14:45

902 bolag utomlands får ut miljoner i svenska rut- och rotavdrag

igår 14:39
De svenska skatteavdragen skulle skapa svenska jobb för städare och byggare. Men 67 miljoner kronor av de svenska skatteavdragen för hushållsnära tjänster går till renoveringar och hemstädning i Spanien, Frankrike och många andra länder istället.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

Stol återkallas: "Sluta använda den"

Rowico AB som återkallar stolen Lotta på grund av risk för tippning bakåt. Stolen har sålts på flera stora möbelkedjor i Sverige.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Så överlåter du din hyreslägenhet till barnbarnet

Inför ålderns höst är det vanligt att man vill överlåta sitt hyreskontrakt till en anhörig, men hur gör man egentligen? Här är de viktigaste stegen att känna till.

Fått den här lappen på din bil? Nu varnar polisen

Bedragare har börjat använda sig av en ny metod för att komma över känslig information. Nu varnar polisen för tillvägagångssättet.

Bostadsrätt: Få 200 000 kronor mer för din lägenhet

Enligt Boolis analys har man räknat ut att det går att få 200 000 kronor mer när man säljer bostadsrätten i storstadsregionerna, eller 150 000 i inlandet, om man piffar till "hemmets hjärta".

Steffo Törnquist dissar kollegan i Nyhetsmorgon

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar knepet för att få en dotter

Maja Nilsson Lindelöf drömmer om att en dag få en dotter. Men är det verkligen något man kan styra över? Det menar Maja att man kan göra, med en speciell metod.

Det gör Puma Swede idag: "Adopterade honom"

Johanna Jussinniemi, Puma Swede, gjorde sin debut som porrstjärna när hon var 27 år gammal. Hon har endast haft bra erfarenheter av yrket, som medför många fördomar. Men hur lever hon idag egentligen?

En person skadad i hissolycka på gymnasieskola

En person har skadats i samband med en hissolycka på en gymnasieskola i Göteborg, uppger Göteborgs-Posten.

Så såg Robinson-Zayera ut innan hon tappade sitt hår

Zaeyra Khan har i en öppen och ärlig intervju valt att berätta om någonting som hände henne under sin uppväxt. Som tonåring började hon nämligen att tappa sitt hår.

Dante Lindhe och Steffi Mendez avslöjande om bebisens namn

Hov1-stjärnan Dante Lindhe och influencern Steffi Mendez ska bli föräldrar! På Instagram har Steffi meddelat den glädjande nyheten. I en intervju med en chilensk tidning berättar Steffi att hon är gravid i åttonde månaden, och så berättar hon mer om det här med bebisens namn...