Harald Lückner fick sparken från Mora då han enligt de flesta medier inte hade något förtroende kvar från spelartruppen. Det kom som en liten chock för mig då jag alltid gillat Harald och alltid sett honom som en väldigt kompetent coach som släpper fram de yngre spelarna på ett väldigt bra sätt.

Det har alltid varit hans tränarstil. Med defensiven som första fokus men ändå med ett spel där alla får chansen att visa vad de går för och där man får göra ett misstag eller två.

Därför kom det sedan inte som någon chock att han fick ta över Linköping efter att Hans Särkijärvi fått lämna sin tränarpost. Det började tungt för Lückner med 3-0 i baken första matchen mot AIK, men efter det har det blivit tre raka krossar. Man började med att köra över Modo med hela 7-2, innan Djurgården besegrades i går med klara 5-0.

Linköping kommer inte spela någon kvalserie – snarare slutspel.