Hallå! Här kommer ett mer utförligt inlägg om vår avslutande dag på Norrlandsturnén.

Vi skulle träffa Timrås Jonathan Hedström efter träningen på förmiddagen. Men 07:45 plingade det till i min mobiltelefon. ”Kan ni vara här 08:45? Jonte har hämtning på fritids”, stod det i ett sms från TImrås presschef. Så det var bara att hoppa i kläderna, slänga i sig frukosten och sätta sig i bilen mot Eon Arena.

Flexibilitet är något vi sportjournalister är mästare på.

Dagens utmaning var en tacklingstävling med Jonathan Hedström. Erik och Jonte skulle försöka stå emot varandras open ice-tacklingar. Hur det gick avslöjar vi inte, men jag kan säga att Erik fick ont…

Erik intervjuade även hemvändande Niklas Nordgren.

Någon som dock inte ser ut att återvända till Timrå är Detroit-stjärnan Henrik Zetterberg. Efter besöket i Timrå åkte vi till ett hotell i Sundsvall där vi träffade NHL-stjärnorna i Icebreakers.

– Det tror jag inte tyvärr. Jag kommer vara 41 år, så då är då hockeykarriären över, sa ”Zäta” med ett skratt.

Hela intervjun läggs upp längre fram på Nyheter24. Det blev även intervjuer med tvillingarna Sedin och Nicklas Bäckström. Erik passade också på att fråga ut Foppa om sina oanade fotbollstalanger och den texten ligger redan uppe på sajten – missa inte den!

 

Autografjägarna flockades kring Foppa, Zäta och resten av stjärnorna inför välgörenhetsmatchen i Njurunda.

Just nu sitter vi i bilen på väg hem till Stockholm. Det blir en ”mellanlandning” i några dagar där vi träffar AIK:s Broc Little i morgon och Brynäs Martin Johansson på fredag. På måndag packar vi bilen igen och betar av elitserielagen i söder.