Senaste

SAS kan få böta – passagerare saknade covidtest

Örebro bötfäller sig själv efter bygglovsmiss

1 timme sedan
Bygg- och miljönämnden i Örebro bötfäller markplanerings- och exploateringsnämnden i samma kommun efter att man missat att ett tillfälligt bygglov för en parkeringsplats gått ut, skriver Nerikes Allehanda.

Nvidia presenterar ny AI-processor

2 timmar sedan
Amerikanska chiptillverkaren Nvidia presenterar en ny processor som vd Jensen Huang hoppas ska stärka bolagets dominans inom AI-hajpen, som redan gjort bolaget till världens tredje högst värderade börsbolag.

Aggressiv björn lös i Slovakien – fem skadade

igår 23:12
En slovakisk turiststad har utlyst undantagstillstånd efter att fem personer skadats i en björnattack. Bland de skadade finns ett barn.
Senaste nytt

Deklaration 2024: Är du en av dem Skatteverket jagar? Utan att veta om det

Max hamburgare bryter mot lagen – igen • Ville hjälpa sina kunder

För andra gången på kort tid bryter Max hamburgare mot väglagen. Nu ryter kommunens byggnadsinspektör ifrån, och säger att Max måste ordna rutiner.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Vanliga brandvarnaren återkallas: "Förödande"

igår 15:01

Nya tjänstebilsdrömmen från Mercedes har över 600 hästar

igår 14:28
​En av Mercedes mest ikoniska modeller är E-klass och erbjuds i en rad olika modellvarianter. Nu har utbudet vuxit ytterligare med nya Mercedes-AMG E 53.

Därför fick Per vara med på finalen av Farmen – trots att han hoppat av

igår 14:17
Under söndagens final var det några deltagare som saknades. Tidigare har de som hoppat av frivilligt inte fått närvara på finalen. Men Per Eriksson – han var på plats.

Robinson-deltagaren var med i Paradise Hotel – och fick sparken

Då kan du få 34 000 i böter i svenskarnas semesterparadis

Att svenskar gillar att resa till Spanien är ingen nyhet. Dock kan det komma att bli betydligt dyrare än många är vana vid. Detta efter att nya regler för uthyrning av solstolar slagits fast. Därtill kan dyra böter också vänta för den som inte sköter sig.

Hård kritik mot Zara Larsson efter vulkanvideon: "Fy fa*n vad osmakligt"

​Till följd av vulkanutbrotten på Island så har tusentals människor evakuerats och en del har fått sina hem totalförstörda, dränkta i lava. Artisten Zara Larsson befann sig mitt i händelsens centrum, och på Instagram la hon ett klipp där hon dansade och poserade framför vulkanutbrotten.

Prinsessan Kate är "hittad" – det sågs hon göra i helgen

igår 09:22

Totalstopp i tågtrafiken i Stockholm efter brand

igår 07:18
Det råder stopp i tåg- och pendeltågstrafiken i Stockholm efter att en brand utbrutit i en transformatorstation i Solna.

Svetlana om livet med Olof K Gustafsson: "Han är min själsfrände"

16-årig pojke åtalas för mord på Henrik i Alingsås

Henrik, 15, försvann från sitt hem – och hittades senare död i en å i Alingsås. Nu åtalas en 16-årig pojke för mord.

Sanningen om vinstpengarna i Farmen – så mycket får man exakt

Det var under söndagen som finalen av Farmen 2024 gick av stapeln. Vinnande ur striden kom Levin Larsson som inte bara kammade hem titeln som årets Farmare 2024 utan även vinstsumman på en halv miljon kronor.

Sälja second hand? Så mycket av dina pengar tar sidorna

Nyheter24 har letat priser bland Sellpy, Vinted, Blocket, Plick och Tradera för att ta reda på vilken hemsida som det är billigast att sälja på.

Det sa kungen när Frida Karlsson bjöd på champagne

Det svenska landslaget i längdskidor kammade hem nationscupen. I och med säsongens sista världscuplopp i Falun fick de höja pokalen mot skyn och fira med champagne. En som var på plats var kung Carl XVI Gustaf, som fick ett erbjudande av Frida Karlsson han vänligt tackade nej till.

Tog springnota på 82 000 – fyra personer gripna

Det stora sällskapet åt och drack för drygt 82 000 kronor på juldagen. Men när det var dags att betala lämnade gästerna Malmökrogen Atmosfär. Nu har flera gripits efter den uppmärksammade springnotan.

Levin Larsson vinner Farmen 2024 – det ska han göra för pengarna

Kvinna död – skickades hem från vårdcentral av hyrläkare

Vid ett besök på en vårdcentral i Nyköpings kommun i somras skickades en kvinna i 70-årsåldern hem trots förmaksflimmer och oregelbunden hjärtrytm, rapporterar Södermanlands Nyheter.

Skatteåterbäring redan i april? Här är vad som krävs

Vet du redan nu att du kommer att få skatteåterbäring? Då vill du kanske ha den vid det första utbetalningstillfället i april. Men det förutsätter att vissa krav uppfylls.

Mini Countryman finns nu som elbil: Vi provkör i Portugal

2 dagar sedan 08:52

Masskrock på E4 – extremt halt

2 dagar sedan 07:24
Snöoväder och blixthalka ställer till det i trafiken. Minst fem bilar är inblandade i en masskrock vid trafikplats Märsta på E4 i norrgående riktning mot Uppsala. Det är extremt halt på platsen, säger Per Fahlström, vid Stockholmspolisen.

Programledarnas stora utmaning i nya Lyxfällan: “Knepigare”

Anders Lundin avslöjar: Produktionens hemliga lyx på Robinson

Anders Lundin är tillbaka som programledare för Robinson. När han gästar Nyhetsmorgon berättar han hur livet på ön är för produktionen bakom kameran.

Nytt mässlingsfall i Skåne – smittspårning pågår

För första gången sedan 2019 har ett fall av mässling upptäckts i Skåne, rapporterar Helsingborgs Dagblad.

Icas skarpa varning till kunderna: "Vi skulle aldrig"

Ica går ut och varnar för bluff-sms som skickas ut till kunderna. Det här ska du göra om du drabbats.

Lisebergs vattenland Oceana ska rivas – behåller oskadade ytor

Liseberg och byggbolaget NCC har kommit överens om att inleda rivningsarbetet samt saneringen av Oceanas vattenvärld, skriver de båda parterna i respektive pressmeddelande. I dagsläget finns inget slutdatum för arbetet.

Tittarna rasar på ändringen i Robinson: "Kommer bli drama"

Under söndagen har Robinson premiär med en ny säsong. Men inför denna säsong har de valt att ändra upplägget och det får tittarna att se rött.