Senaste

Rapport: Sjötappning inte orsak till rekordflöde

Rekordbeslaget: 1,8 ton metamfetamin i bil

Filippinsk polis har gjort ett rekordstort knarkbeslag: 1,8 ton metamfetamin, värt motsvarande över 2,5 miljarder svenska kronor om det skulle säljas på gatan.

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.
Senaste nytt

Morgonens nyheter

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

I en intervju med Nyheter24 delar växtexperten med sig av varför man inte borde låta sina palettblad blomma och vilka fördelar det finnsmed att klippa bort blommorna.

Pojke påkörd av bil – allvarligt skadad

En tonårig pojke har skadats allvarligt i en krock mellan en moped och en personbil i Kungsbacka.

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

igår 16:24

Kritiken mot vårbudgeten: Inte en enda krona till hushållen

igår 15:48
Som högsta prioritet säger finansministern Elisabeth Svantesson (M) att regeringen ska "stötta hushåll och välfärd". Men i vårbudgeten syns det inte. – Förlorarna, det är de som jobbar. Det har inte blivit några skattejusteringar eller liknande för arbetande, säger Sharon Lavie, privatekonom på Lendo.

Bedragare utger sig för att vara din bank – så skyddar du dig

igår 15:47
Antalet bedrägerier ökar i rejält takt. Nordea har därför lanserat en ny tjänst för kunderna som ska förse dem med rätt verktyg och minska risken för bedrägeri. Men var ligger egentligen ansvaret? – Mycket svårt att skydda sig mot en bedragare, säger cybersäkerhetskonsulten Linus Kvarnhammar.

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Felix Herngren sågas i Masked Singer: "Ett rop på hjälp"

igår 11:15

Det hatar Christian Bauer med Pernilla: "Han blir galen"

igår 11:10
Sedan slutet av 2023 har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit gifta. Deras förhållande verkar blomstra mer för varje dag som går, men det finns en sak som Pernilla gör, som Christian hatar.

Då är Beppe Starbrink tillbaka i SVT:s Go'kväll

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Pensionär? Så hanterar du ensamhet: "Telefonen ringer inte"

Att vara pensionär kan kännas ensamt och det är lätt att bli passiv. Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar vilka fällor man ska undvika för att ha glada pensionsår.

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Här har hyrorna ökat med 5 000 kronor 2024 – toppar listan

2024 är ett år som slår hårt mot många hyresgästers ekonomi. I snitt har hyrorna höjts med över fem procent vilket tvingar många att skära ner på utgifterna. Men var har hyrorna egentligen höjts mest?

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.

Anja Pärson vann Mästarnas mästare 2024

Hotell romantik-Atle om romansen som inte visades i tv: "Slog gnistor"

Atle blev förälskad i Åsa under Hotell romantiks andra säsong. Sedan dess har det hänt mycket. Nyheter24 har pratat med Atle, som avslöjar detaljerna om romanserna efter programmet.

Missen i "Gift vid första ögonkastet": ”Inte på riktigt väl?”

"Gift vid första ögonkastet" har dragit igång och hittills har tittarna fått se ett av paren gifta sig. Men deltagaren Emmy var inte helt beredd.

Felix stora förändring – efter 25 år

Den svenska matjätten Felix, bland annat känd för sin ketchup och sina köttbullar, genomgår just nu en historisk förändring. Det är loggan som ändras – för första gången på 25 år.

Anna Kinberg Batras miljonlön – så mycket pengar håvar hon in

Anna Kinberg Batra är kanske mest känd för sin korta period som partiledare i Moderaterna. Sedan dess har hon blivit landshövding i Stockholm, och mött mycket kritik av olika skäl. Trots detta går det inte direkt dåligt för henne ekonomiskt.

Jan Emanuels miljonbolag – så mycket pengar tjänar han

Jan Emanuel kan titulera sig som entreprenör, politiker, tv-profil och författare. Nyheter24 har kikat närmare på mångsysslarens bolag och inkomst.