“Detta mejl handlar om Desperata och ointelligenta män!
Jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg Zandra, grym!!! 


Nu har även jag hakat upp mig på saker som sker runt omkring oss och som jag vill dela med mig utav. Den här gången handlar det om killar och hur dom TÄNKER, om dom ens tänker överhuvudtaget och om det bara är sex i skallen som gäller 24 timmar om dygnet?!

Jag är singel, jag ser mig inte själv som att vara den där tjejen som lever livet varje helg, tar inte hem en ny kille varje helg och ja ni fattar. Jag är sjukt kräsen, jag MÅSTE tycka att en kille är riktigt attraktiv både till utseendet och personligheten innan jag kan gå till sängs med någon. Andra som jag har träffat säger “Äh huvudsaken man är kåt och att han har en kuk så funkar det ju”. Hehe ja kanske det. Men nej inte för mig. Sen har jag även kommit till det stadiet nu när man har ledsnat på kroglivet, “coola fester där rätt folk hänger” och det där desperata tänkandet att man ska ringa sitt kk kl 02.00.

Jag har blivit mer seriös, och blir intresserad av själva människan när jag träffar killar nu, inte bara utseendet även fast utseendet är jävligt vikitgt enligt mig. Men det slår ta me fan aldrig fel, så fort man får kontakt med en kille som man blir intresserad av så visar det sig till slut att han pratar sex, sex, sex och åter sex! Jag har haft kontakt med hur många killar som helst på ett tag nu och det är bara en som aldrig ens nämnt något sexsnack, han har tillräckligt mycket stake att kunna ha kontakt ändå liksom! Fattar ni, EN kille. Det är sjukt! :) Men det är också han som inte snackar sex som självklart blir mest intressann.

Det som blir jobbigt i och med detta är ju att man själv är hyfsat seriös, då är det inte kul att, när man börjar inleda en konversation med en kille som man tycker verkar intressann, får höra saker som “Åh va jag skulle vilja ta dig hårt nu” “Vill du se mig camen” “Vad gillar du i sängen” “Vilken ställning är skönast” och sånna saker.
Sen blir jag mörkrädd över att vissa är så otroligt pantade och kan bli besatta! Jag träffade en kille på krogen för ett tag sen nu som jag tyckte var trevlig och charmig, inget mer med det. Han var rolig och vi böt nummer och skulle ses ute igen dagen efter. Detta kunde bli en festpolare liksom men det spårade ur fullständigt, så till den grad att jag nästan fick dra in polisen, han blev besatt!

Han skickade, nu överdriver jag inte, 70 sms om dagen. En mening i varje sms. Han ringde hälften så många gånger, han skickade bilder på sig själv. Han tjatade ihjäl sig att han ville träffa mig och ha sex. Och ibland när man satt och åt frukost och det pep till i telefon så kunde han skicka en bild på sin kuk bara så där ändå. Kul, tack för frukosten liksom! Jag blev äcklad. Riktigt äcklad. Notera att vi hade träffats EN gång innan detta och att han då verkade fullt normal.

En annan kille som jag hade kontakt med i 2-3 månader, var jag riktigt intresserad av och kände även honom lite grann. Han är riktigt snygg och trevlig. Jag var lycklig för att jag hade hittat någon som också var intresserad av mig (trodde jag) men sen en gång ledsnade jag, då kom han hem till mig full, kl 4 på morgonen och ville såklart ha sex. Jag blev skit sur och rörde honom inte och efter det fick jag höra att han hade inte varit intresserad av mig alls under dom här 2-3 månaderna utan han hade bara varit intresserad av att ha sex med mig. Då hade man lagt ner energi några månader på någon helt i onödan. FUCK!

Och så kommer vi till det korkaste jag hört på länge. Jag träffade en kille senast förra helgen och vi hade hörts ett tag innan och det visade sig att jag blev intresserad av honom och han var jätte fin på alla sätt. Vi sov med varann och det började väl gå lite hett till och jag sa: “Fan jag har ingen kondom nu, har du?” Jag blev riktigt chockad av hans lite störiga och nonchallanta svar: “Nej jag har ingen jag heller men vadå äter du inte p-piller då??!!” WHAT? Han hade tydligen alltså ingen som helst jävla tanke på att det här landet typ drunknar i könssjukdomar! Det var riktigt avtändande att han var så pass naiv kan jag säga så jag vände mig om och sov!

Jag vill inte dra alla killar över samma kant nu, för jag vill fortfarande tro på att det finns normala MÄN där ute vilket det självklart gör, men man har haft oturen att hitta de mindre ointelligenta männen helt enkelt.
Visst att man får snacka sex och va besatt av sex, jag menar det är ju typ det bästa som finns men snälla låt det gå ett tag först!!! Jag tror jag pratar för många tjejer nu när jag säger att den bästa vägen till att kåta upp en tjej och få henne i säng är att egentligen verka totalt ointresserad av sex när man precis träffats men att killen ändå ska vara riktigt charmig, hemlighetsfull och ha det där lilla extra… det blir mer spänning då.
Då blir det hett, riktigt hett, kåtheten hinner komma med full styrka och framför allt, man hinner fantisera om hur det skulle kunna vara i sängen och till slut när man väl har sex så kan det vara outstanding!
Jag tror stenhårt på detta istället för att höra en kåt, galen jävla kille tjata, tjata och åter tjata på att få en i säng genom att säga “Ska vi knulla snart!” och “När kan vi knulla då tror du”. Avtändande är bara förnamnet, det tycker i alla fall jag!

Så.. där hade ni en lång berättelse av hur en seriös tjej tänker. Och är man inte seriös så ska man ju självklart leva livet och knulla som fan och snacka sex hela tiden men det måste finnas gränser och alla lär accetpera varann! Jag har en jävligt vulgär humor och kan skämta med dom jag känner om sexsnack och allt möjligt men det är just när främmande killar kommer med skamliga förslag och groteska kommentarer som jag kan spy!
Ha det bäst hörrni och kom ihåg, använd p-piller, eller förlåt, använd kondom menar jag ;)
Och kom ihåg en sak KILLAR: Ni tycker att det är avtändande med tjejer som är desperata. Där är det ingen skillnad på tjejernas tankar!!!

Hälsningar
Hon som har ledsnat på alla desperata kukhuvuden”.