Zandrita jag behöva dina tips!

Jag är en kille på 27 år som är oskuld! Det är inte så att jag aldrig har fått chansen men jag valde länge att vara oskuld och de senaste åren har det blivit till en konstig princip som jag måste bryta! Ni kanske ser en utstött ful finnig och vidrig ensamvarg med psykvarning framför er nu men jag är raka motsatsen. Det kan jag lova er! Jag är trevlig, ser bra ut, är en fotbollskille och jag går på gymmet flera dagar i veckan så jag tar hand om mitt yttre. Bor i en schysst lägenhet, kör en snygg bil och har ett attraktivt arbete som betalar bra. Så jag får mycket tjejer men jag stöter bort dem när det börjar närma sig sex. Nu måste jag bara få första kn*llet överstökat men eftersom det har blivit en grej nu så spökar mina hjärnceller.

Så vem ska jag ligga med, varför och hur fan ska jag göra det?

Nej detta är inget skämt mejl! Detta är min verklighet så HJÄLP till nu!
Kram på dig snyggning och tack för en störtskön blogg som jag följt i 4 år ;p

Hälsningar
“Chris”

 

Lazandrita svarar:
Tipset är att gå ut en kväll med dina polare men innan du går ut så har du “en trevlig stund” med dig själv i duschen… Denna stund är i förebyggande syfte så att du inte får ryktet “one minute man”..


Köp kondomer (du vill inte få gonorré!)! Väl ute på krogen så dricker du inte för mycket, onyktra killar är inte så attraktiva och inte heller bra som sexpartner. Om du snusar eller röker försök att hålla munnen fräsch under kvällen…

Leta upp en attraktiv tjej! Det behöver liksom inte vara en modell eller hon behöver inte ha så mycket innanför pannbenet om du bara är ute efter ditt första ligg.. Fförhoppningsvis är singel och följ med henne hem eller dra med henne hem till dig.

När ni kommer hem så föreslå en gemensam dusch och sedan kan du börja ditt “förförande” i duschen med lite smek, lek och sånt krams. Det viktigaste är att du läser av tjejen, prova dig fram och om du märker att hon gillar något så kör på det.. Vissa tjejer gillar inte ens förspel men det kommer du också att märka.

Se till att hon blir tillfredsställd före dig! Det sköter du med dina händer, din tunga, sexleksaker eller ditt eget verktyg men risk för att du kan bli för exhalterad… Du kommer att märka när hon får orgasm om inte så kanske du har sett hur det ser ut på film / porrfilm. Efter det så är det+ fritt fram för dig att bli tillfredsställd av henne ;) Om du ser till att hon blir tillfredsställd så kommer hon troligtvis att vilja ligga med dig igen, hon kommer att berätta för sina vänner om hur duktig du var i sängen och ryktet kommer att sprida sig vilket kommer att innebära att tjejerna till slut kommer att st på kö för att få ligga med dig. Så enkelt är det.

Lycka till och kram på dig!
Min 32-åriga ERFARNA manliga vän ger dig följande tips:
“Tjena Chris! Eftersom du skriver att du ser bra ut så är mitt tips att gå på andra eller tredje hands sorteringen som jag kallar dem för. Det innebär rent konkret att det kanske inte är den snyggaste bruden på stället MEN du kommer att få “åka utav bara helvete”. Hon kommer att visa sin tacksamhet och ge dig allt sexuellt för att du ska få din livs upplevelse. Mitt andra tips är att du ska ta en äldre fräsch kvinna och viska i hennes öra att du är en oskyldig och oerfaren pojke… DET kommer att bli din lucky night!

Önskar dig all lycka och återkom med fullständig redovisning!

Hälsningar från
The Fuck Master