Influencern död – blev 29 år gammal

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Skönhetskedjan The Body Shop lägger ned verksamheten i Sverige. På en extrainsatt bolagsstämma beslutade man att ansöka om likvidation för The Body Shop Svenska AB, rapporterar Market.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.
Senaste

S-ledaren: Omdömeslöst rekrytera kompis

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Talade om "infiltratörer" – Modi anklagas för hat

Indiens ledare Narendra Modi anklagas för hat mot muslimer efter att ha beskrivit dem som "infiltratörer".

Positiva toner inom tjänstesektorn

Tjänstesektorn i eurozonen repar sig. Inköpschefsindex steg i april till 52,9, klart över marknadens förväntningar som låg på 51,8. Framförallt märks en uppgång i Europas största ekonomi Tyskland. Ett indextal över 50 brukar traditionellt indikera tillväxt.
Senaste nytt

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Stolar återkallas – kan orsaka nackskador

Tre olika typer av stolar återkallas, skriver Konsumentverket på sin webbplats. I samtliga fall handlar det om att stolarna riskerar att tippa bakåt, vilket skulle kunna medföra huvud- eller nackskador.

Per grundlurad på bitcoin: Bestulen på en miljon kronor

igår 16:36

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

igår 16:21
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Kunderna rasar på Arlas mjölkförpackningar: ”Bojkott”

902 bolag utomlands får ut miljoner i svenska rut- och rotavdrag

De svenska skatteavdragen skulle skapa svenska jobb för städare och byggare. Men 67 miljoner kronor av de svenska skatteavdragen för hushållsnära tjänster går till renoveringar och hemstädning i Spanien, Frankrike och många andra länder istället.

Explosion i trapphus – en skadad

Polis och ambulans till ett flerfamiljshus i Helsingborg, efter ett larm om detonation i ett trapphus.

Stora ändringen i nya Wahlgrens värld får tittarna att rasa

Pernilla Wahlgren publicerade glädjande nyheter på sina sociala medier. Men följarna – de blev halvnöjda kan man säga.

Malin Åkerman om Eurovision: “Påtryckningar om bojkott”

Malin Åkerman ska leda Eurovision Song Contest tillsammans med Petra Mede i Malmö. Många artister har valt att bojkotta produktionen. Nu berättar Åkerman hur hon känner för årets tävling.

Flygvapnet i skarp insats över Gotland: "Inte en övning"

Svenskt stridsflyg genomförde en skarp insats över Gotland i helgen.

Superbil värd 30 miljoner körs genom översvämning

EU ger besked om Stockholms omstridda miljözon

Vid nyår ska en ny miljözon införas i centrala Stockholm, som kommer att stänga av 20 kvarter för alla fossilbilar – inklusive laddhybrider. Miljözonen har varit ett hett debatterat ämne, och nu har EU-kommissionen sagt sitt.

Billiga elbilen kostade 48 000 kronor att försäkra

Att köpa en begagnad elbil kan verka både smart och tilltalande, då driftskostnaderna är låga och priserna har fallit skarpt under det senaste året. Något som emellertid kan sätta käppar i hjulet är kostnaden för att försäkra en begagnad elbil, vilket kan bli väldigt dyrt.

Vi testar Mercedes EQE SUV – en eldriven komfortkung?

Den tyska biltillverkaren Mercedes-Benz lanserade redan 2016 ett koncept för helt eldrivna modeller. Varumärket heter EQ och är tänkt att vara lika omfattande som utbudet för förbränningsbilar. En av de senaste i ledet är EQE SUV.

Kinesiska biltillverkaren ska utveckla självkörning i Berlin

Kinas spjutspets när det gäller elektrifierade elbilar, Nio, förstärker sin globala närvaro genom att öppna ett nytt utvecklingscentrum för självkörande teknik i Schönefeld utanför Berlin. Erik Punt har varit där för att se om det nya forskningscentret kan knäcka koden till autonoma transporter.

Får du elda på valborg? Det här gäller för majbrasor

Inga majbrasor i Sverige är hotade, enligt miljöminister Romina Pourmokhtari (L) efter den senaste tidens debatt om eldningsförbud. Men vem får elda, och hur?